pondělí 15. ledna 2018

Plastové nádoby s plovoucím víkem

Vinařské potřeby, nádoby pro vinaře, nádoby na kvas, plastové sudy na kvas, plastové nádoby na kvas, plastové nádoby. Nádoby s plovoucím víkem jsou stojaté válcové nádoby a jsou vyráběny v průměrech 345578a 135cm. Nádoby jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu rotačním natavováním. Nádoby pro vinařeS plovoucím víkem Nádoba průměr 59cm, 2litrů.


Ceník plastových nádrží s plovoucím víkem. V nádobě s plovoucím víkem můžete dlouhodobě uskladnit víno, bez rizika.

Nerezové nádoby - typ VPN (volně plovoucí víko) Jedná se o otevřené nádoby s víkem plovoucím na hladině kapaliny. Víko je vůči nádobě utěsněno potravinářskou hadicí (duší) a je opatřeno vzduchovou pumpou s manometrem pro kontrolu těsnosti hadice. Plastové sudy - nádoby s odnímacím víkem jsou levnou, lehkou a všestrannou alternativou ke skladování sypkých nebo kapalných materiálů. Plastové nádoby jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) což zaručuje jejich vysokou odolnost.


Nabízíme také zahradní plastové sudy na dešťovou vodu. Sudy z plastu vybírejte. Spolehlivé plastové přepravky a bedny s dlouhou životností Plastové přepravky a úložné bedny jsou kvalitní a levnou variantou pro skladování a manipulaci spíše drobných součástek.


Za pomoci plastových přepravek a úložných boxů tedy snadno zefektivníte práci ve firemním skladu i jinde. Plastové boxy s víkem ochrání to, na čem vám záleží, od prachu i škůdců.

Díky tomu, že jsou perfektně stohovatelné, ušetříte místo a naskládáním zavřených boxů na sebe můžete využít úložné prostory na maximum. Využití najdou v mnoha odvětvích průmyslu včetně domácností, školních jídelen, restaurací, nemocnic, apod. FLORIAN obchodní centrum služeb, spol. Jaké obaly pro Vás nabízíme ? Plastové kbelíky a kýble s víkem i bez - kulaté, oválné, UN , potravinářské a reklamní.


Fóra › Vinařská sekce › plastové nádoby s plovoucím víkem Zvolené téma obsahuje celkem odpovědi. Do diskuze (diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Brumovice a poslední změna proběhla 15. Prohlížíte příspěvky - ze (celkem z 3) Autor Příspěvky 14. Vinařské potřeby Nerezové nádoby s plovoucím víkem Nerezová nádoba opatřená víkem s nafukovací duší určená pro opakovaný odběr tekutin např.


Položením víka nádoby na hladinu a dofouknutím duše kolem víka se dokonale utěsní spára mezi víkem a nádobou. Zdeněk Mikuš - Výroba plastových bazénů, jímek a nádrží. Bazény jsou vyráběny svařováním desek s čistého extrudovaného polyprophylenu o síle 5-mm. Tento materiál je světle nebo tmavě modře probarven a je chráněn UV filtrem proti slunečnímu záření.


PLASTOVÁ VĚDRA S VÍKEM. Jednu z nejzajímavějších možností nicméně představují plastové bedny či boxy uzavíratelné s víkem , které jsou opatřeny víkem , takže je lze efektivně uzavřít. To se hodí zejména v případech, pokud potřebujete s uloženými součástkami či jinými materiály častěji manipulovat. Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského, případně do chemického, elektrotechnickém či automobilovém průmyslu. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Plastové sudy s výpustným kohoutem a šroubovacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.

Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Plastové sudy s odnímacím víkem se svěracím kruhem s pákovým mechanismem jsou vhodné pro skladování nebezpečných pastovitých, sypkých a tuhých látek. V nabídce jsou zahrnuty plastové sudy se šroubovacím víkem pro nebezpečné tuhé látky nebo sudy pro potraviny.


Nabídka byla rozšířena o plastové konve a plastové. Plastová vědra s víkem na tekutiny nebo sypké materiály. Menší vědra mají plastové držadlo, větší vědra mají kovové držadlo.


Výběr sahá od jednoduché přepravní nádoby z plastu přes plastové bedny s víkem až po víceúčelovou nádobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky