pondělí 15. ledna 2018

Lankové systémy

Lankové závěsné systémy pro prezentaci ve výkladních skříních, galeiích či v interiérech. Sestavy pro prezentaci nabídky realitnách či cestovních kanceláří. Lankové systémy sú ako lego z ktorého dokážeme poskladať akúkoľvek zostavu. Vieme ho umiestniť kdekoľvek. Náš lankový systém je cenovo dostupný pre širokú škálu zákazníkov.


Naša práca je komplexná – od spracovania vašej predstavy cez montáž až po odovzdanie diela.

Použijte spoty umístěné na lankách, tzv. Pro svou variabilitu je možné použití v podkroví nebo na schodištích. Směrované světlo zdůrazní detaily v místnosti, rozptýlené světlo.


Osvětlení pomocí lanek se používá jak v obývacích pokojích, pro nasvícení obrázků, předmětů, tak pro plošné osvětlení místnosti pomocí bodových nebo i svěšených svítidel. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Elegantný vzhľa vysoko kvalitné materiály a exkluzívna povrchová úprava sú štandardom. Díky nepřetržitému vývoji pružně reagujeme na individuální požadavky architektů a nové stavební technologie.


Nerezový lankový systém nabízíme ve velikostech standar mini a super-mini, maxi, ass systém pro popínavé rostliny a další. V této sekci nabízíme dále i montované zábradlí, konzoly a uchycení do stěn, madla kocovky, klouby, sloupky, sestavy.

Istiace systémy nám zabezpečila a vykonala firma Výškové práce s. Ochota, ústretovosť a profesionalita nie sú pracovníkom tejto firmy neznámi pojem a preto naďalej spolupracujeme. Jednoznačne môžem túto. Due to the continuous evolution we can flexibly react to the individual requirements of architects and new building technologies. CABLETECH NEREZOVÉ LANKOVÉ SYSTÉMY. Máte pouze jeden přívodní kabel napájení a potřebujete rozmístit osvětlení na velké ploše?


Potom zvolte lankový systém osvětlení. Stačí natáhnout lanka do míst, kde chcete mít svítidla. Naše závesne systémy vynikajú predovšetkým čistým dizajnom a kvalitou materiálu.


Lankový systém Mini je ideálnym riešením pre menšie výstavy a expozície. Architekti, dizajnéri a stavbári aplikujú lankové systémy , a to nielen v interiéroch pri tvorbe zábradlí, treláží, výstavných expozícií, výloh výkladov a iných konfekcií, ale s úspechom aj na fasádach objektov ako stabilný oporný systém pre popínavé rastliny, resp. Free Shipping Available. Great Selection of Clothing and equipment.


Navíc lankové a kolejnicové systémy za trvale nejnižší ceny. Naše závěsné systémy vynikají především čistým designem a kvalitou materiálu. Predaj a servis reklamných a prezentačných systémov, orientačných a informačných značenie, systémy pre podporu predaja. Bratislava - Brno - Praha.


Check Out Codiene on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Horizontálne lankové systémy na zachytenie pádu. Tieto systémy umožňujú pracovníkom bezpečný pohyb a prácu na miestach, kde hrozí riziko pádu (okraje striech, svetlíky, priemyselné haly, konštrukcie, lávky…). Sú navrhnuté tak, aby používateľ bol neustále chránený pred pádom a zároveň mal maximálnu voľnosť. Hlavním prvkem tohoto řešení je ocelové lanko, které je vetknuté mezi úchyty, připevněné mezi podlahou a stropem, či na stěně.


Na tomto lankovém závěsu jsou poté připevněny plastové kapsy různých formátů. Vážení zákazníci, od dnešního dne 16. Položení lanek vedoucích elektrický proud je bezproblémové a na základě moderní V technologie bezpečnější a výrazně jednodušší než při tradičních 2V instalacích. Tato napínací sada je určena speciálně pro instalaci individuálních lankových systémů. Mezi tyto systémy se řadí distanční a okrasné šrouby, úchyty do stropu a lankové systémy.


Veškeré šrouby a úchyty vynikají originálním designem, jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a lze vybírat z široké škály barevných provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky