úterý 23. ledna 2018

Recenze hyundai

Recenze hyundai

Na rozdíl od většiny malých SUV nabízí také verzi s pohonem všech kol. Potěší také velikostí kabiny, naopak kufr je malý. Všetko si v dnešnom teste rozoberieme na. Pomůžeme vám se v zorientovat nejen v jeho názvech.


Tucson, pak ixa nyní zase Tucson! Podívejte se s námi pod kapotu tohoto modelu. Chataři a chalupáři ať zbystří pozornost. Stadardně jsou to airbagy, ABS systém nebo systém ochrany proti kolizím.


V testech bezpečnosti IIHS získal nejvyšší hodnocení ve všech nárazových zkouškách a také získal ocenění Top Safety Pick Award. T-GDI a pohonem všech kol. Jak se mu líbily jízdní vlastnosti, spotřeba, interiér vozu nebo jeho design? Start exploring our offers, flexible payment plans, and car deals for fleet and Motability customers. Ještě více se zaměřil na atraktivní design karoserie, k tomu přidal i výkonný benzinový turbomotor a novou sedmistupňovou automatickou převodovku.


Tato kombinace spolu s. The plan outlines three essential models – a subcompact SUV on the basis of the Carlino idea, the new-generation Great ihatchback and the. The ixstylishly combines rugged urban looks with intelligent interior space and a wealth of equipment. Kč České ceny SUV vyráběného v Nošovicích se na začátku dubna pohnuly oběma směry.


Hyundai iFastback - 1. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. This led to the distribution of cars in over 1different countries across the world. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Abych byl konkrétní, jde asi o 1automobilů s cenami od 2tisíc korun. Benzínové motorizace tvoří minoritní podíl ve prospěch dieselů. CRDi ve výkonové variantě 1kW. Potěšil ho poměrně výkonný a úsporný motor, objemný zavazadlový prostor a komfortní podvozek. Chválil také intuitivní ovládáni infotainmantu.


Co Expertovi Honzovi vadilo, jsou použité tvrdé plasty v interiéru, horší jízdní vlastnosti nebo nezajímavý vzhled. It faces some very stiff opposition in the shape of cars such as the Peugeot. Ojetá SUV se v bazarech moc neohřejí. V naší recenzi se mu podíváme pod kapotu.


Recenze hyundai

Just select a car below to get started. Vůz spojuje milost a milost, dynamiku a rychlost. Kórejský model je nejen transport, ale také nějakým způsobem luxusním zbožím, syntézou nejvyšší kvality a moderního designu.


Před tim autem jsem měl i20. Jsou vaše obavy z nákupu tohoto auta oprávněné? Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací.


Recenze hyundai

Has the makings of a great family car, if lacking a little excitement. Read the full review inside.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky