pondělí 29. ledna 2018

Taktický nůž

Taktické nože by se daly označit jako univerzální nože pro ozbrojené složky. Své uplatnění v dnešní době pochopitelně najdou v každodenním použití v přírodě. Jedná se o univerzální pracovní nástroj, který je však používán jako bojový nůž. Na bojové nože jsou kladeny přísná kritéria, aby vydržel i. Bojový taktický nůž spojuje pracovní nářadí se zbraní.


Je to univerzál pro ozbrojené složky i civily, kteří hledají vhodný nástroj pro obranu i běžné použití.

Nůž je tedy dělaný stejně dobře na obranu, útok i práce jako sekání větví nebo řezání textilních materiálů. Jsou vyráběny z moderních odolných materiálů, vhodné pro celodenní nošení. Nůž Walther Tactical P- Odolný taktický nůž s originálními logy Walther P99. Taktický nůž musí být odolný a spolehlivý, aby obstál v extrémních podmínkách. Záchranářské nože jsou vhodné pro hasiče, policisty, záchranáře, ale i do auta.


Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Hledáte taktické nože pro svou obranu?

Nabízíme vám kvalitní a profesionální taktické, vojenské i bojové nože Gerber a jiných značek. Na všechny výše vyjmenované nože jsou kladeny zvláštní požadavky. Taktické bojové nože můžeme rozdělit do dvou skupin, a to specializované nebo univerzální. Některé naše nože jsou broušené z obou stran.


Co je to vlastně nůž na přežití neboli survival? Nůž musí být kvalitní, aby vydržel drsnější zacházení. Nejznámější nože na přežití jsou takzvané Rambo nože. Má silnou, nádhernou zakřivenou čepel typu tanto, kterou mnozí považují za nejlepší pro boj i pro terénní práce. Zavírací nože od známých firem GERBER, Walther, nebo také Spyderco a Cold Steel!


Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena! Nebo máte spíše zájem o lovecké. Tělo z aluminia a ocelové ostří 4Stainless Steel zajišťují extrémní odolnost nože při. Kvalitní nůž se kterým si zatlučete hřebík nemusí být pouze fantazírováním, nebo výmyslem televizních spotů. Efektní, účelný a designově velice povedený taktický nůž RUI je vhodný pro všeobecné použití.


Real Steel Bushcraft Zenith FFG Nová vlna Bushcraft právě nastala. Nový taktický nůž s kvalitní čepelí o délce 9cm, celková délka nože v otevřeném stavu je 21cm (zavřený 12cm). Na noži se nachází hrot pro nouzové rozbití skla a zabudovaný břit k odříznutí např.

Na střence je použito mahagonové dřevo. Jednoduché a ladné otevírání, pevný. Ve většině případů jsou čepele jištěny pojistkami. Army (military) shop afg-obrana.


Prodej zbraní a střeliva - velkoobchod a maloobchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky