pondělí 29. ledna 2018

Eta 0024 návod

Pošlete nám jej, prosím, a pomozte rozšířit naši knihovnu návodů. Děkujeme i za ostatní uživatele. Pro nahrání návodu je zapotřebí ověření, zda-li nejste robot.


Poté se Vám zobrazí tlačítko Nahrát odkaz nebo Nahrát soubor. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. The European Technical Assessment is issued by the Technical Assessment Body in its official language.


Na stránce neleznete návody a manuály na Eta v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Návod , jak vyplnit eTA formulář krok za krokem. Nemusíte umět anglicky. TA povolení zvládnete s námi vyplnit za několik minut.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod. Výkonný 8W motor se stability systémem zaručuje kultivovaný chod při jakémkoli zatížení, dvě rychlosti s plynulou regulací a pulzní spínač zabezpečí optimální výkon v různých situacích. Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova. Zárukou kvality je predĺžená záruka z dvoch na až rokov.


The fasteners shall comply with the specification in Annex A of this ETA. Návod k obsluze pro Žádost o návod k obsluze, Nenašli jste návod , který potřebujete? Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými. Tyto víka nádoby se nyní dodávají pouze v kompletu s nádobou.


English translation prepared by CSTB Evaluation of Conformity and CE marking 3. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Poďme sa podrobnejšie postup ako vybavíme túto elektronickú cestovnú registráciu. Podrobný návod tiež nájdete vo viacerých jazykoch na oficiálnej stránke, na ktorej sa ETA vybavuje, rovnako počas vypĺňania žiadosti sú jednotlivé kroky prehľadné a aj pekne vysvetlené.


Jako první jdu na stránky výrobce, bohužel návody k přístrojům na nich nejsou a jak je vidět, návod není na internetu vůbec. Nakonec mi poradila paní prodavačka ve značkové prodejně a po zavolání na infolinku mi výrobce nový návod zdarma poslal - děkuji firmě ETA za skvělou péči o svoje zákazníky! Náhradní díly na kuchyňské mixéry a miniprocessory ETA. Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy mixérů a miniprocesorů ETA. ETA x07 ETA x01 ETA x01 x0a dalších ručních mixérů ETA.


Chybějící návod k obsluze Při nákupu nového zboží je návod k obsluze přiložen v krabici společně výrobkem, přesto se často stává, že dodaný návod je příliš stručný, není v češtině nebo zcela chybí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky