pondělí 8. ledna 2018

Termohrnek na kavu

Pokud je venku horko, termohrnek vychlazený nápoj hravě ochrání před ztepláním. Termohrnky jsou také praktické. Hrneček společně s víčkem tvoří nerozlučnou dvojku, kterou oceníte jak na frekventovaných místech, tak i na velmi nerovném povrchu.


Získáte tak originální kousek, kterým může být termohrnek s monogramem, se jménem, se vzkazem, s obrázkem kočičího a psího mazlíčka, nebo termohrnek s motivem dle vlastního návrhu. STANLEY Classic series termohrnek do jedné ruky verze 2.

Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravý termohrnček na kávu a čaj. Vnitřní vrstvu tvoří nerezová ocel a vnější je z plastu. Využitelný objem hrnku je 3ml. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravý termohrnek. V nabídce máme kvalitní nerezové a skleněné termohrnky na kávu, do auta, cestovní termohrnky.


Nerezový termohrnek na kávu Travel Tumbler je stylovou a ekologickou alternativou k jednorázovým kelímkům. Pokud si navíc od nás necháte zvěčnit Váš jedinečný motiv, budete mít originální kousek, který budete nosit všude s sebou. Hodí se na cestu do práce, do školy i na výlety.

Velikost 3ml je tak akorát. Vejde do každého batohu a zároveň je i dost velká na. Brodit držák na láhev, plechovku, kelímek na kávu, termohrnek na čaj atd.


Držák Brodit na nápoje do auta na palubní desku je určen pro pohodlné a bezpečné odkládání standardních plechovek, lahví, kelímků, termohrnků s kávou, čajem či vodou. Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem. Tyto šikovné hrnky jsou perfektní pomocník například pro ranní cesty autem do práce nebo pro dlouhé vysedávání v kanceláři. Prohlédněte si naši nabídku termohrnků a vyberte si, které na sobě budou nosit logo vaší společnosti. Kvalitní nerezový termohrnek s uchem nebo bez je svou velikostí ideální na kávu pro jednoho a navíc je oproti termoskám příjemně skladný do kabelky či tašky.


J sou přímo dělané na cestování. Proto je dobré si připravit svou oblíbenou kávu nebo čaj v termohrnku do auta, autobusu nebo vlaku s sebou. Od Kulináře zakoupíte nerezové i plastové termohrnky, které jsou vhodné na cesty, do auta i do kanceláře. Záleží pouze na vás, kde si svou oblíbenou kávu nebo čaj chcete vychutnávat. Jestli vám záleží na životním prostředí, určitě vás nadchnou termohrnky aladdin papillon.


Nestíháte každé ráno doma vypít si svoji oblíbenou kávu nebo čaj? Naše termohrnky jsou ideálními společníky, kteří vás budou doprovázet na cestách v hromadné dopravě či autem. Dárkový Albi termohrnek je vhodný i do auta.


Hrnky a šálky na kávu Hrnky a šálky na kávu skladem.

Cestovní termohrnky na kávu i čaj v designových motivech. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Hrnky a šálky na kávu. Banquet, Tescoma, KeepCup a dalších.


Praktický hrnek z nerezavějící oceli vhodný ke kempování či jiným outdoor aktivitám. Při tomto malém objemu se hravě vejde do krosny. S praktickým skládacím uchem, které mu ubere na rozměrech navíc umožňuje pítí horkých nápojů bez obav z opaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky