úterý 26. dubna 2016

Stojan na bylinky

Milujete květiny a chtěli byste na ně mít víc místa? Pomůže vám stojan na květiny. Díky němu si je budete moci užívat kdekoli v bytě.


Nezabírá totiž moc místa na podlaze, ale plně využívá výšku, takže klidně můžete pěstovat víc rostlin. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte stojan podle svého vkusu.

Zrejme ste ich už mali možnosť vidieť vo forme lavičky, kvetináča, stolíka alebo gauča. Ich využitie je však omnoho všestrannejšie. My si dnes ukážeme, ako si z nich vyrobiť balkónový stojan na bylinky , zeleninu alebo kvetinový záhon. Inspirujte se a vyberte si ještě dnes svůj ideální stojan na kytky na FAVI. Osázejte květináče pestrými kytkami.


Zavěste je na balkón pomocí držáku na květináče. Nechte kytky vyniknou ve stojanu u vás doma.

Přesně podle vašeho gusta! Opět horizontální květináč, tentokrát mnohem větší. Bylinková zahrádka z palet. Místo květináč se dají použít i skleněné láhve 17) Závěsná zahrádka.


Stojany na květiny i bylinky jako perfektní doplněk do interiéru i na zahradu. Je známo, že květiny dobře působí na naši psychiku i zdraví. Do skandinávského a industriálního stylu se hodí jednoduché stojany na květiny, ve stylu provence se naopak nemusíte bát výrazného zdobení. Není to nic složitého, běžné bylinky si vypěstujete ze semínka sami doma. Stačí jen malý kousek místa na okenním parapetu a vhodný květináč nebo truhlík.


Nezapomeňte však na zastínění při letním poledním slunci. Jen se ujistěte, že nádoba nebude svou velikostí bylinku omezovat. Do truhlíků můžete seskupit i více různých bylinek, vždy by ale měly mít podobné nároky na světlo i závlahu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vyberte si ešte dnes ideálny stojan na kvety na FAVI. Posaďte do črepníkov pestré kvietky alebo bylinky a zaveste si ich na balkón pomocou držiaku na kvetináče. Nechajte kvety vyniknúť a postavte kvetináč na stojan. Bez velké námahy snadno dokážete vypěstovat více, než potřebujete.


Všechny bylinky hezky pohromadě. Rádi by jste si pěstovali vlastní bylinky ale jste omezeni prostorem? Tady je elegantní řešení - nástěnná zahrádka pro umístění na balkóny, terasy, lodžie apod.


S květináči lze velmi snadno manipulovat, jednoduše je zasunout anebo vyjmot s výřezu. Dizajnový stojan na kvety v tvare stromu z brezovej preglejky na kolieskach. Efektné a efektívne umiestnenie až kvetov. Povrchová úprava: neošetrená preglejka.


Kam s květináči a květinami? Využijte stylové stojany na květináče do interiéru a exteriéru. Zvolit můžete stojan v podobě žebříku, stojan s uchycením na zeď, kovovou mísu s podstavcem, stojan s kolečky, ratanový stojan i stojan v podobě bicyklu.


Drevený stojan na kvety alebo byliny. Tieto schody sa dajú použiť ako kvetinový stojan v záhrade, alebo stojan na dekorácie v byte. Je vyrobený zo smrekového dreva, maľovaný a patinovaný.


Stojan posielame zmontovaný, zaskrutkujete len dve bočné očká. Za oknom vám ľahko a rýchlo naklíčii aj žerucha. Pozor si dajte, ak máte bylinky doma na parapete.


Ak je priamo pod parapetom kúrenie, bude sa substrát rýchlejšie vysušovať. Tiež prievan môže rastlinke ublížiť. Chceli by ste ich viac, ale chýba vám miesto? Umožňujú vám umiestniť rastliny kdekoľvek v domácnosti bez toho, aby zaberali viac priestoru na podlahe.


Pozrite si našu ponuku a nájdite stojan na kvetináče, ktorý bude vyhovovať vášmu štýlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky