pátek 15. dubna 2016

Bambusové froté české

Její jemnost se podobá hedvábí, zároveň je však přirozeně pružná. Tyto vlastnosti z metráže dělají ideální látku na šití dětských plen, overalů, ručníků i pyžámek. Narozdíl od bavlněného froté , nemá tendenci hrubnout a je stále jemné a poddajné!


Toto froté jsme nějakou dobu nenabízeli, ale zákazníci se po něm často ptali, tak je opět tady. Velmi kvalitní látka, do které se vyplatí investovat. Dopřejte si pohodu va vaši koupelně.


Rádi vám nabídnem v našem e-shopu kvalitní osušky a ručníky české výroby za výhodné ceny. Vybírat můžete z klasického froté ale i zkáazníky velmi oblíbené bambusové vlákno. Bambus přirozeně netvoří vlákna. Při historicky starším způsobu tzv. Hebké bambusové froté ze bambusové viskózy, BIO bavlny a polyesteru.


Nová tmavě modrá se krásně hodí ke všem světloučkým barvám. Kvalitní ponožky to je základ! Díky bambusovým ponožkám předejdete mnoha problémům jako je vysušená kůže, nebo zápach nohou.


Jsou dva způsoby, jak vlákno z bambusu vytvořit, přičemž v obou případech se bambus musí nejprve něčím rozpustit. Díky modernímu vzhledu a velmi snadné aplikaci na matraci jsou oblíbeným prostěradlem většiny domácnosti. Froté prostěradlo je navíc příjemné na dotek. V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! Jen bych doporučila vkládačky šít alespoň dvouvrstvé, nebo např. Složení bavlny ponechá materiál prodyšný a savý a polyesteru dodá prostěradlu pružnost. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem věrnostních bodů, které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě Kč.


Zakoupením tohoto produktu získáte až věrnostních bodů. Kdo by neměl rád pocit, když se po horké koupeli zachumlá do hebké osušky. Vaše pokožka jistě ocení neuvěřitelně hebké a savé bambusové ručníky a osušky nebo froté ručníky.


V této kategorii najdete froté osušky s příjemným povrchem a vysokou savostí za vhodné ceny. V ponožkách od nás jsou Vaše nohy jako bavlnce, vlnce nebo bambusové vatě, správně viskóze. Pokud se chystáte k bazénu nebo k moři, nutností je přibalit s sebou plážové osušky pro celou rodinu, které Vám na sluníčku velmi rychle uschnou. Ponožky bambusové Brooke.


Povlečení a ložní prádlo Bonatex. Exkluzivně nabízíme výrobky české značky Bonatex, ale i zboží dalších značek. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


V této oblasti se bambus vyznačuje vysokou tvrdostí díky delší době růstu vlivem na Asii chladnějšího podnebí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky