pondělí 18. dubna 2016

Polička na talíře

Dřevěná polička na talíře s odkládacím místem. Každý kus je originál, v detailech se mohou lišit od vyfoceného. Když místo ve skříňkách a zásuvkách nestačí pojmout všechny vaše kuchyňské náčiní, přijde vám vhod volné místo na stěně.


Vytvořte si na ní řešení podle vašich potřeb. K dispozici máte závěsné tyče, police i magnetické lišty, s jejichž pomocí si uložíte všechno potřebné přehledně a na dosah ruky.

Rohová polička na talíře. Konec nevyužitých rohů! Má patra a je stabilní. Vhodná nejen do kuchyňských skříněk.


Praktická dřevěná polička na talíře hrnečky, mističky, utěrky. Barva i rozměry na přání. Talíře budou přehledně srovnané podle velikostí.


Ratanový košík na příbory Cacero.

Malá polička na zeď ks Umbra SHOWCASE - černá. Police na talíře z dubového dřeva Oak. Poličky na knihy set ks Umbra Conceal Shelf malé. Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač.


Funguje dobře i na tabletu a mobilu. Potřebujete ve vaší domácnosti více úložného prostoru? Vyzkoušejte teleskopickou poličku, kterou lze umístit mezi pracovní desku a horní skříňku!


Bez montáže, nastavitelná výška. Ideální na talíře a hrníčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Talíře drží na svém místě v polici vyfrézovaná drážka, v níž stojí, pádu talíře dopředu brání v dostatečné výšce umístěná úzká lať nebo tyčka.


Hladká police (bez drážky) je vpředu opatřena několik centimetrů vysokou plnou lištou nebo „žbrdlinkovým“ zábradlíčkem, o něž se opře spodní okraj talíře a talíř nemůže propadnout. Polička na talíře smrk alternativy - Heureka. TIP Při objednávce zboží nad 3. Toužíte po té nejkrásnější domácnosti široko daleko?


Rösle závěsná polička na koření umožňuje uskladnění až sklenic s kořením a bylinkami.

Když nevíte, kam co položit, pověste to. Na Biano pro vás máme víc než závěsných systémů do kuchyně. CEEDA Do kuchyně - Dřevěné poličky do domácnosti - POLIČKA na KOŘENKY - český výrobek. Materiál borovice, povrch přírodní - lakovaný, určeno na rozměr kořenky max × mm, v-1mm - celkem na kořenek.


Dodáváno bez kořenek, h - 90mm, š - 480mm, v - 505mm Naše polička na kořenky. Je tento produkt již rezervovaný? A vy jste ho tak chtěli. Nebo Vás zajímá něco podobného? Odešlete nám dotaz formou tohoto formuláře, a určitě něco vymyslíme.


Její použití je ovšem širší, než říká její název. Kromě přehledně uskladněných talířů v ní uložíte i další kuchyňské nádobí. Bílá kuchyňská polička na talíře Kutahya. Hledáte kousky, se kterými bude váš stůl vždy dokonale prostřený, nebo takové, co vám pomohou v kuchyni?


Značka Kutahya má od každého trošku. Hlavně je ale sympatická a padne do jakéhokoliv stylu. Starožitná polička dřevěná pěkně vyřezávaná na talíře nahoře a dole pověšení hrnečků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky