pátek 15. dubna 2016

Mora ps 132 gw

PS 1GW Plynový sporák. Free delivery and returns on eligible orders. Pod sporákem se nachází trouba, která je také vybavena pojistkou STOP GAS.


Ve spodní části sporáku lze nalézt odkládací prostor pro nepotřebné pekáče či rošty. Nad hořáky se nacházejí dvě smaltované mřížky. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a všeobecne na zaistenie vašej maximálnej spokojnosti. Ovládá se jednoduše plynovým kohoutem a pro všechny případy obsahuje pojistku Stop Gas. Zda je dostatečně zahřátá zjistíte pomocí praktického ukazatele umístněného na dveřích trouby.


Každý hořák je vybaven termočidlem, které je napojené na elektromagnet. Při nečekaném zhasnutí hořáku se čidlo ochladí a elektromagnet na to bude reagovat uzavřením přívodu plynu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Stříbrný plynový sporák MORA P 1AS s moderním skleněným příklopem energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a jeho užitný objem činí litrů.


Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Sporák Mora PS132GW ohromí svou bezpečností.

Plynové plotny i trouba jsou vybaveny pojistkami STOP GAS, které při náhodném zhasnutí plamene pojistky zastaví přívod plynu a zabrání tak jeho úniku do vaší kuchyně. Sporáky značky Mora jsou dále opatřeny novými bezpečnými dvířky Cool Door. Vařidlová deska má plynové plotny s pojistkami STOP GAS. Při náhodném zhasnutí plamene pojistky zastaví přívod plynu a zajistí tak bezpečnost ve vaší kuchyni. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Nakúp lacno v pohodlí domova. Plynové platne aj rúra sú vybavené poistkami STOP GAS, ktoré pri náhodnom zhasnutí plameňa poistky zastavia prívod plynu a zabránia tak jeho úniku do vašej kuchyne. Vrchná kovová vetracia lišta. Podívejte se na novinky v kategorii Plynové sporáky.


Купувайки евтини у дома. StopGas poistky sú samozrejmosťou. Oceníte sklopný odkladaní priestor a taktiež aj nastaviteľné nožičky.


V príslušenstve nájdete rošt a pekáč Maxi. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Plynová deska sporáku je krytá dvoudílnou smaltovanou mřížkou a ve spodní části se nachází sklopný odkládací prostor pro pohodlné skladování plechů a pekáčů. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Info o zpracování osobních údajů Správce os. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Varná doska má plynové platne s poistkami STOP GAS.

Pri náhodnom zhasnutí plameňa poistky zastavia prívod plynu a zaistia tak bezpečnosť vo vašej kuchyni. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky