úterý 19. dubna 2016

Fiskars motyčka

Motyky Fiskars jsou kvalitní nástroje s dlouhou životností. Objednejte si motyky, motyčky bebo drápky Fiskars , výrazně Vám usnadní práci. Motyka Fiskars má ergonomickou a měkkou rukojeť, při práci s ní nebudou Vaše dlaně tolik trpět.


Práce na zahrádce je pro většinu lidí příjemný relax. Jedná se o celkem fyzicky náročnou práci, a proto je důležité, aby jste si práci usnadnili potřebným zahradním nářadím. Proto jsme pro Vás zařadili do nabídky motyčky Fiskars , které využijete při okopávání nebo jiných pracích na zahrádce.


V naší nabídce naleznete několik typů, jako jsou například. Motyčka Fiskars se zámkem QuikFit je účinným nástrojem pro odstraňování plevele mezi řádky záhonu. Její pracovní část je vyrobena z nerezové oceli, která zajišťuje trvanlivost a dlouhodobou ostrost pracovní části tohoto nástavce.


Fiskars motyčka

Co sháníte od Fiskars ? Na našem e-shopu Fiskars -shop. Finské značky a za skvělé ceny. Ať si od nás pořídíte zahradní nářadí Fiskars , či domácí potřeby Fiskars , buďte si jistí, že budete stoprocentně spokojeni. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Lehký a odolný materiál, odolná proti korozi. Zahradní nářadí Fiskars – dokonalost v každém detailu. Materiály, ergonomie, funkčnost i design zahradního nářadí Fiskars , vše je promyšleno do posledního detailu a vydrží Vám sloužit dlouhá léta.


Tvar násady zaručuje pohodlné držení. Lehká hliníková násada má pogumovanou rukojeť a dobře tak sedne do ruky. Vynikající je také pro rozbití půdy při kultivaci.


Násada je vyrobena z hliníku. Motyčka Solid je vhodná na odstraňování plevelů mezi řádky nebo rostlinami a rozbíjení hrud. Kč – 4Kč v obchodech Porovnat ceny. Motyka motyčka vhodná na odstraňování plevelů mezi řádky nebo rostlinami a rozbíjení hru čepel z kalené karbonové oceli, ergonomický tvar konce násady 31-bez DPH 26-Koupit. Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce.


Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Nářadí má kvalitní hliníkovou násadu a pracovní část z kalené karbonové oceli pro optimální výkon při práci s půdou. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce.


Ten zaručuje lehkost, ale zároveň pevnost. S motyčkou je možno zvedat závaží až do kg těžké. Pracovní části je možno brousit.


Hroty jsou zaoblené, aby se zabránilo nadměrnému poškozování půda kořenů. Motyčka Inspiration Viola od Fiskars je vhodné nářadí k okopávání, přesazování a pletí kolem rostlin na záhonech. Je vyrobena z kvalitního materiálu v jemně fialovém provedení.


Díky svému ergonomicky tvarování, bude práce s ním velmi příjemná, k tomu přispívá i lehkost motyčky, přestože s ní je možno zvedet. Naša história začína v sedemnástom storočí, kedy vo Fínsku vznikla rada železiarní. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky