čtvrtek 14. dubna 2016

Lindr výčepní zařízení

Guaranteed Best Price For Lindr Dispensers In The UK. Call Today For A Quote. Beer Dispensers, Kegs and Associated Equipment. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků. První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“.


Lindr výčepní zařízení

Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Výčepní zařízení a pivní chlazení Lindr - Pygmy. Provádíme komplexní záruční opravy výčepních zařízení značky LINDR všech modelových řad: Pygmy, Kontakt, CWP, AS včetně jejich příslušenství. Naším zásahem neztrácíte záruku! Našim zákazníkům nabízíme komplexní servis v oblasti výčepního zařízení.


Od poradenství zdarma při výběru vhodného. Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Luxusní výčepní zařízení LINDR je určeno pro náročnější zákazníky se specifickými požadavky na vzhled chlazení na pivo.


Lindr výčepní zařízení

U některých typů luxusního výčepního zařízení LINDR se kombinuje kvalitní zpracování dubového dřeva s nerezem. Výhody a příslušenství, které od nás dostanete pouze k tomuto výčepnímu zařízení Lindr KONTAKT 40: ks l sklenic s cejchemDoprava zdarma po celé ČR! Bezstarostný Extra servis. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE.


Jak zapojit jednokohoutové výčepní zařízení LINDR za použití vestavěného vzduchového kompresoru - Duration: minutes, seconds. V našem sortimentu naleznete výčepní zařízení Pygmy komplety : s bajonetem, plochý nebo komplet Kontakt bez narážečů. Prodám výčepní zařízení , stav jako nové použité minimálně.


Lindr výčepní zařízení

Je to profi výčep vhodné i na velké akce koncerty festivaly atd. Chlazení na pivo Lindr PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení s výkonem až litrů, tj. Vítejte v našem internetovém obchodě specializovaném na pivní chlazení a výčepní zařízení. Pokud si nebudete vědět rady, co vše. V současnosti není výčepní zařízení a výčepní technika samozřejmostí jen v každé hospodě, ale spousta pivařů a pivních nadšenců má i své vlastní výčepní zařízení doma.


Jsme autorizovaní prodejci výčepních zařízení Lindr. LINDR , Sadová (okres Hradec Králové) (Sadová). Oficiální účet předního českého výrobce chladící a výčepní techniky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Prodáváme kontaktní a vodní výčepní zařízení na pivo Lindr. Madlo vhodné k transportu je zasouvací, veškeré ovládací prvky se ukrývají v zadní části, celistvé boky neruší mřížované průduchy a nové madlo kohoutu skvěle sedí do moderního konceptu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Kvalitní výčepní zařízení od českého výrobce Lindr jsou zárukou dlouhé životnosti, spolehlivosti a perfektně vychlazeného piva. V naší nabídce naleznete výčepní zařízení v mnoha různých variantách a také ve výhodných výčepních sestavách, kde naleznete vše potřebné pro naražení sudu a natočení piva. Nabízíme vám profesionální výčepní zařízení značky LINDR pro restaurace, občerstvení , vinotéky a také jednodušší kompaktní přístroje vhodné do domácnosti na zahradní party a různé další oslavy.


Lindr výčepní zařízení

Zveme vás také do naší kamenné prodejny, kde si výčepní zařízení a veškeré příslušenství můžete. Vychladí až 20l za hodinu. Není nad to, si v domácím prostředí načepovat lahodné pivko.


Pochlubte se, na jakém místě máte vaše výčepní zařízení od Lindru vy? Lindr využívá vstupní energii k přímému převodu na chlad a tím zaručuje minimální energetickou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky