středa 13. dubna 2016

Konev na zalévání květin

Konev na zalévání květin

SPRING Zahradní konev 10l. Slouží k zalévání rostlin, květin atd. Minimalistická konev na zalévání je navržena tak, aby mohla být vystavena, a tedy vždy při ruce. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy.


Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku. U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání , ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev , která zároveň poslouží jako dekorace místnosti. I konvička na zalévání květin může být elegantním doplňkem bytu.


Oživte svůj květinový koutek, poličku s květinami nebo okenní parapet stylo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Konev na zalévání květin

Prodloužená hubička pomáhá při zalévání květin například na okenním parapetu. Je také dostatečně úzká, abyste mohli snadno regulovat p. Má moderní design a je určena pro zalévání květin v domácnostech, na terasách či balkonech. Plechové konvičky na zalévání květin jsou vyrobeny z pocínovaného plechu.


Povrchová úprava je provedena práškovou barvou. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodejně : modrá, žlutá, zelená a červená. Jestliže máte rádi ryze přírodní materiály, pak s největší pravděpodobností zvolíte klasickou plechovou konev na vodu. Zahradní plastová konev je nezbytný pomocník jak v domácnosti, tak i na zahradě.


Poměrně exotická je dřevěná konvička na zalévání pokojových květin , která má buď plastový, nebo kovový interiér. Vzhledově tento model jistě uchvátí. Díky dlouhé úzké nálevce přesně určíte směr toku vody a snadno zalijete i těžko dostupné rostliny, jako například závěsná terária. Plastová konev s kropítkem vhodná na zalévání pokojových, balkónových i zahradních květin.


Konvička s růžicí plastová světle zelená 2l. Bloomingville KONEV NA ZALÍVÁNÍ KVĚTIN SILVER. Satchville Dekorativní květináč ve tvaru konvičky se srdíčkem. Růžová plastová konev s černým kropítkem. Je vhodná na zalévání po.


Stejně jako další produkty ze série Globe má dokonale kulatý tvar inspirovaný tvarem glóbu doplněný výraznou oblou rukojetí. Do detailu dotažený severský design. Konev 10l s růžicí plast bordó. Konve z pozinkovaného plechu na zalévání , dekorované různými motivy květů, měst, zvířat a. Jsou natírány vodou ředitelnými barvami pro styk s potravinami.


Kč 8Kč včetně DPH. Možný výběr z několika barevných variant. Podložka ochrání spodní část nádrže před korozí a vydrží Vám déle. Porovnání cen konev , srovnání cen konev na portálu HLEDEJCENY.


Konev na zalévání květin

V domácnosti se také běžně používají konvičky v menším provedení pro ruční zalévání pokojových rostlin, existují i malé konvičky, které slouží jako dětská hračka, kdy děti mohou pomáhat dospělým zalévat rostliny nebo si jen hrát na zahradníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky