úterý 5. dubna 2016

Servis kávovarů jura

Zadejte vaše telefonní číslo, zavoláme vám. Nejrychlejší a nejpohodlnější. Nejpohodlnějším způsobem pro zajištění opravy Vašeho. Servis a údržba kávovarů JURA.


Tyto kávovary patří mezi ty kvalitnější, ale i tak potřebují průběžně servisovat - ať už jde o preventivní údržbu, čištění, odvápnění, či rozsáhlejší servis.

Díky naší bohaté zkušenosti dokážeme již při přijmu odhadnout celkovou cenu opravy. Za předpokladu, že se vyskytne problém, se kterým jsme při přijmu nepočítali a cena servisu by byla vyšší, nežli dohodnutá, vždy voláme a je jen na zákazníkovi, jestli bude chtít. Vítejte ve světě kávovarů JURA. Používáme soubory cookies, abychom vám poskytli tu nejlepší zkušenost s našimi webovými stránkami a zjistili, jakým způsobem je používáte.


Ke všem námi nabízeným kávovarům dodáváme originální náhradní díly. U ostatních značek je tato lhůta 30. Přestal Vám fungovat kávovar a Vy nemáte možnost si udělat lahodnou kávu?


Záruční lhůta je už dávno pryč a Vy nevíte co s tím?

Svoz a odvoz po Brně po telefonické dohodě. Andělská cesta Liberec tel. This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). K tomuto času je třeba připočítat čas na dopravu přístroje do našeho servisu či zpět k Vám.


Centrum kávovarů RH Vending s. Stejně by jste ho nenašli. Veškerý servis provádí školení technici s letitou praxí a zkušenostmi. Kávovar je denně používaným zařízením, což přináší jeho postupné opotřebení a po čase doporučujeme komplexní servis , výměnu těsnění a vyčištění a bude připraven Vám sloužit ve stavu téměř nového kusu. Taková oprava se doporučuje každé 3-roky.


Vám umožní snadnou přípravu dokonalého espressa, silného ristretta či báječného cappuccina. Protože kvalitní káva v šálku to není souhra náho ale dodržení řady maličkostí v průběhu celé přípravy nápoje. Většinu zakázek vyřídíme přímo na počkání nebo do následujícího dne.


U nás si poradíme s jakýmkoliv přístrojem. Nezáleží na tom, zda vlastníte nejnovější kávovar značky DeLonghi, Bosch či jste již několik let věrni staršímu modelu. Ve Vašem případě se pomyslný jazýček na vahách odklání od značky Jura , tomu naprosto rozumím a na Vašem místě bych měl stejný názor.

Mohu Vám jen doporučit pro příští nákup jakéhokoliv kávovaru, aby jste se obracel na prodejny se servisem, kde jako mi. JURA espresso kávovary - ESHOP. Opravit kávovarů Jura Impressa Praha - rychle. Tato švýcarská firma se zaměřuje výhradně na výrobu prémiových plně automatických kávovarů a řadí se tak mezi jedinečné světové značky na trhu s vynikající odbornou pověstí. Plně automatické kávovary.


Opravar kávovarů Jura Impressa - levně. Opravy a údržba kávovarů všech značek a typů. Veškere opravy kávovarů provádí zkoušení odborníci s velkou praxí. Provádíme opravy automatických a pákových kávovarů. Proto na všechny námi prodávané kávovary zajišťujeme záruční i pozáruční servis v našich plně vybavených servisních střediscích.


Díky propracovanému pick-up systému (odvezeme – opravíme – přivezeme) zajišťujeme servis kávovarů v rámci celé ČR s rychlou odezvou. Kávovary se zabývám přes deset let, mýma rukama prošly již stovky kávovarů a věřím že další stovky budou následovat, jelikož má práce je i mým koníčkem. Dokáži tak zkušeně opravit či nabídnout vhodný kávovar do domácnosti, kanceláře nebo provozu ať už se jedná o repasovaný či nový přístroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky