úterý 5. dubna 2016

Beko gne 114612 fx

Please read this manual first! Dear Customer, We hope that your product, which has been produced in modern plants and. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából.


Systém dvojitého chlazení zabraňuje míchání vlhkosti a pachů mezi chladničkou a mrazákem. V chladničce se záměrně udržuje vlhký vzduch, který rovnoměrně cirkuluje po celém vnitřním prostoru.

Vzniká tak ideální klima k uchování co nejdéle. V chladničke sa zámerne udržuje vlhký vzduch, ktorý rovnomerne cirkuluje po celom vnútornom priestore. Veškeré informace o produktu.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Disponuje řadou užitečných funkcí, které dokáží udržet Vaše potraviny čerstvé. Díky aktivnímu modrému světlu pokračuje proces fotosyntézy dále v chladničce a potraviny dozrávají a vydrží déle čerstvé.


Je vybavena obrovským množstvím funkcí, které se starají o spolehlivý běh a dlouhou čerstvost potravin – systémem No Frost, automatickým odmrazováním, aktivním DUAL COOLING. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Beko RCSA 2K20W bílá kombinovaná lednice s mrazákem dole 20. Mohli byste mi sdělit zda a za jakých podmínek je možno u této lednice zajisti prodlouženou záruku BEKO 5let a dále zda v případě potřeby servisního zásahu je možno využít běžnou servisní síť pro Beko - v místě instalace ve Znojmě nebo musím předmětnou lednici zasílat někam do servisního místa. Prodáváme levně americké lednice Whirlpool, americké lednice LG. UPOZORNĚNÍ: Výdejní místo v Havířově JE OTEVŘENO. Nové, nebo již vytvořené objednávky s osobním vyzvednutím zboží budou připraveny.


Aktivní modré světlo (Modrá paprika) zajišťuje pokračování fotosyntézi v ovoci a zelenině a tak je udržuje déle čerstvé. Má multifunkční zónu, kde si sami zvolíte zda to bude chladící, mrazící či nulová zóna. Chladnička má mrazničku s objemom 155 l umiestnenou dole a chladiaca časť o objeme 230 l hore. Chladnička disponuje variabilnou zónou Beko4More, ktorá sa podľa potreby dá nastaviť ako chladnička, mraznička alebo nulová zóna.


S celkovým objemem 5l nabízí obrovský úložný prostor pro potraviny a ve výbavě nechybí ani antibakteriální filtr a ionizátor, snižující jejich kazivost. Vedle něj má chladnička Beko standardní praktické LED vnitřní osvětlení, které zajišťuje přehled nad obsahem chladničky i mrazničky. Extra Garancia Standard.


A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Díky moderní technologii Active Dual Cooling systém je chladný vzduch v obou prostorách chladničky distribuován zvlášť a tak nedochází k míšení pachů a vůné uvnitř chladničky. Here you can find our current best price for beko gne. Enjoy 3days Black Friday on idealo.


Quality Beko Parts Spare Parts. Free Shipping Available.

Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer. Chytré technologie Active. Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky