pondělí 11. dubna 2016

Prodám robot eta 022

Prodám robot eta 022

Kroměříž, cena dohodou, od roboty-mixery na Sbazar. Popis: Do pohonné jednotky (motoru) kuchyňského strojku Eta 0prodám náhradní díly a příslušenství. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Poštovné pouze 9- při platbě předem na můj bankovní účet, posílám perfektně zabalené kurýrní službou, osobní předání vzhledem k současné situaci v ČR není možné.


Prodám kuchyňský robot zn. Menší opotřebení na jedné hřídelce, lze dokoupit novou (dle servisu). Mnoho ND ETA vedeme skladem. Elektro - Robot eta bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kč Libice nad Cidlinou.


Karviné pro bližší info mě kontaktujte stačí jen sms a já budu obratem volat z5. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA JISTÁ! Preferuji osobní vyzvednutí v Praze nebo Zásilkovna po platbě poštovného předem na účet.


Jednoduché použití, stačí zapnout napájení, stisknout tlačítko programu čištění a vypnout jej. Vhodný pro všechny typy tvrdých podlah a koberců s kr. Free Shipping Available. NEPOUŽITÝ - NESE STOPY POUŽÍVÁNÍ - OBĚ PŘEVODOV KY JSOU FUNKČNÍ - NA OBRÁZKU OZNAČENÉM Č. Určitě ještě někomu může v kuchyni dobře posloužit. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat.


Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Looking For Robot Robot ic? Check Out Robot Robot ic on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Robot Eta 0s jednofázovým asynchronním motorem s kotvou nakrátko a pomocným rozběhovym vinutím. Předchozí majitel motor bohužel přehřál a došlo k značné. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Aby bol kuchynský robot skutočne multifunkčný a zároveň uľahčil prípravu aj tých najnáročnejších pokrmov, musí byť robustný. Ponuka príslušenstva pre roboty ETA sa navyše.


ETA 0- kuchyňský robot -symbol. Zašlu i foto vnitřku robotu. Velkou výhodou je, že v kuchyňském robotu ETA Gratus dokážete připravit skoro všechno.


V balení najdete páry bočních kartáčků, jeden hlavní kartáč, tři filtry a tři mopovací textílie. Doporučujeme výměnu filtrů v rozmezí - měsíců a kartáčů v rozmezí - měsíců (dle toho, jak často a na jakém povrchu se robot používá). Obsah balení: 3x sada bočních kartáčků (ks) 1x hlavní. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Mocný kuchyňský robot , co si uvědomuje sám sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky