čtvrtek 14. dubna 2016

Dekorace na svatební stůl

Sekce zaměřená na výzdobu svatebního stolu ve které naleznete vše potřebné na Váš svatební den. V této sekci naleznete vše potřebné, od svatebních ubrousků, přes svatební nádobí až po jmenovky na svatební stůl. Jmenovky na svatební stůl jsou nezbytnou součástí svatební tabule. Na stránkách najdete svatební jmenovky elegantní, klasické, nekonvenční a nebo také svatební jmenovky na skleničky.


Svatební jmenovky si můžete vybrat podle velikostí a barev.

Podobně je vhodné mít speciální stůl na svatební přání a dary. Na obálky s přáními i penězi můžete použít třeba ptačí klec, kufřík nebo vintage poštovní schránku. Vše u největšího party eshopu v ČR. Věříme, že si v našem obchodě vyberete, budete s nákupem spokojeni a Vaše svatba se i díky nám vydaří přesně podle Vašich snů a představ.


S přátelským pozdravem tým Svatba-eshop. Proč nakoupit svatební dekorace. Bílé svatební dekorace jsou elegantní, slavnostní a působí čistě.

Bílá barva na svatbě je klasika a tradice. Nejdelá 3D dekorace na svatební stůl - stříbrné zvonící zvonečky s bílou mašličkou. Místenka se upevňuje do tvaru srdíčka - nahoře, nad mašličkou. Balení obsahuje ks zvonků. Výška zvonečku: cca cm.


Pořádáte svatební párty a potřebujete k tomu vhodně doladit stoly či rautovou tabuli? U nás najdete vše, čím můžete tabuli doladit k dokonalosti. Tato jmenovka krásně doladí Váš stůl. Motýlek je vyroben z drátku, kamínků a jemné textilie. Svíčky na stole navodí příjemnou atmosféru.


Svícny zde také plní úlohu dekorace a jsou skvělou volbou, stejně jako vázy, při výběru svatebního daru. Ve společné domácnosti je novomanželé jistě využijí při romantických večerech. Prostřete na svatební hostinu s luxusním porcelánovým nádobím. Květinová dekorace na auto, stůl , zápěstí Květy Nápojová brčka a dárkové sáčky.


Seřadit podle: Důležitost Název, A až Z Název: Z-A Cena: vzestupně Cena: sestupně.

X Vážení zákazníci, provoz internetového obchodu není omezen. Osobní odběr na výdejně je možný pouze po platbě předem. Na e-shopu najdete nejrůznější ozdoby jako stuhy, pírka, gelové kuličky, květiny-umělé a sušené a mnoho dalších doplňků. Ať už hledáte originální dekorace na svatbu, oslavu narozenin, dětskou oslavu, párty, přání k Valentýnu, velikonoční dekorace nebo vánoční dekorace - zde najdete velký výběr originálních dekorací, přání, balónků a různých doplňků.


Dřevěná dekorace na svatební stůl nebo zeď se společným příjmením novomanželů a datem svatby. Změněno bude pouze jméno a datum svatby. S podstavcem na stůl nebo bez podstavce vhodná na zeď. Prosím ČTĚTE pozorně podrobný posis (níže) s instrukcemi.


Výzdoba tabule a svatební přízdoby. Drobné či větší svatební dekorace na Váš stůl při svatebním obědu či večeři. Na žádné svatbě nesmí chybět nádherně nazdobený stůl. Použijte romantické porcelánové talíře s další doplňky z kolekce porcelánu Provence.


S našimi dekoracemi si Vaši svatbu vyzdobíte lehce samy nebo s pomocí šikovných kamarádek. Můžete vybírat z celé řady doplňků. Pro výzdobu svatební hostiny vyberte organzu, krajku, dekorační kamínky nebo perličky , tím docílíte naprosto dokonalé výzdoby svatebního stolu.


Dekorace pro Váš jedinečný svatební den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky