pátek 30. srpna 2019

Vaření v páře hrnce

Hlavní výhoda spočívá v tom, že pokrmy neztrácejí důležité živiny, a tak budete tělu dodávat plnohodnotné potraviny prospívající vašemu zdraví. Naštěstí žijeme v éře technických výdobytků, která pro vaření v páře přinesla i úžasně praktického pomocníka – elektrický parní hrnec. Proto, aby se parní hrnec v domácnosti co nejvíc používal, není ani tak důležité mít konkrétní recepty, ale pochopit princip a výhody vaření v něm. Pařák vložíte do hrnce naplněného mírně vodou a na něj můžete dát ohřát knedlíky nebo uvařit zeleninu.


Vaření v páře je zdravé a rychlé.

Pára zajistí, že si zelenina zachová všechny cenné látky a knedlíky budou nadýchané. Do hrnce nalijeme litry vody a počkáme, než začne voda v hrnci vařit. Jakmile se začne tvořit pára, vložíme do napařovacího nástavce knedlíky. Na pařáček položte potraviny, které chce uvařit, přiklopte policí a zapněte vařič.


Kuřecí maso se vám v páře uvaří za čtvrt hodinky a houby to zvládnou do deseti minut. Zeleninu, kterou chcete v páře vařit, nakrájejte na. Během okamžiku si připravíte dokonalou rýži přesně na míru vaší chuti nebo výborný a zdravý obě který si díky principu vaření v páře uc.


Pro vaření v páře slouží parní elektrické hrnce.

Vhodné jsou pro přípravu masa, rýže i zeleniny. Při vaření v páře se zachovává jejich přirozená chuť i výživové hodnoty. Typický parní hrnec je vybavený časovačem, takže po nastavené době dojde k automatickému vypnutí. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce , ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni.


Vybírejte si Parní hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jak funguje vaření v páře ? Voda ve spodní části hrnce se teplem změní na páru, cirkuluje a ohřívá vložené potraviny. Pod pokličkou se zase ochlazuje, kondenzuje, stéká zpět dolů a celý proces se opakuje.


Pro občasné vaření nebo přípravu malého množství jídla vám postačí klasický hrnec s poklicí a napařovák. Jednoduché a pěkné - hrnce s pařákem Ballarini umožňují moderní a zdravé vaření v páře bez kontaktu se samotnou vodou. Parní hrnce a zdraví Pokud si parní hrnec koupíme, bude to nejspíš především kvůli lepší chuti vařené zeleniny, masa a ryb. Jedním z ověřených způsobů přípravy jídla je i vaření v páře.


To zásadním způsobem usnadňují moderní parní hrnce , jež nechybí v prakticky žádné moderní domácnosti. Jelikož firmy své modely neustále vylepšují a dodávají nové funkce, koukli jsme se jim na zoubek. Princip vaření v páře je jednoduchý, podobně jako byste připravovali pokrm v horkovzdušné troubě.


Zelenina se nepřipálí, je křupavá a dá se s ní na talíři všemožně kouzlit. Výhodou je i fakt, že se chuť a vůně při vaření v páře nesmíchají, tak si k masu můžete přidat cokoliv, co zrovna sklidíte na zahrádce.

Během jednoho vaření se nám také stalo, že nám jedna nádoba vyklouzla z chňapky, protože ucha jsou trochu menší a nemají na sobě žádné protiskluzové prvky. A ruka v chňapce přece jen nemá takový cit. Ale stačí trochu víc opatrnosti a podobným nehodám se vyvarujete a na vaření v páře si velice rádi zvyknete. Hrnec má funkcí a to vaření , vaření v páře , smažení, fritování, grilování, dušení i ohřívání a také jej lze využít na přípravu fondue. Aby mohla být všestrannost hrnce splněna, součástí balení je i nezbytné příslušenství: mřížka na vaření v páře , fondue set vidliček a fritovací koš.


Elektrické hrnce ) Hodnocení produktu:. Pomalé vaření , vaření v páře , restování, opékání a smažení, to vše jen v jediném hrnci. Návíc má hrnec i automatické udržování teploty po skončení pomalého vaření a vyjímatelnou nádobu z litého hliníku s nepřilnavým povrchem a se skleněnou poklicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky