pondělí 10. července 2017

Zásobník na papírové ručníky

Zásobník na papírové ručníky v rolích Mini Merida TOP modré okénko, CTN2(PR2TN), Merida. TORK pro personální hygienu a profesionální úklid veřejných prostor s výrobky ECOLAB, TASKI a CORMEN. Každý zásobník na papírové utěrky má kapacitu 6ručníků.


Vybírat můžete z různých barev a materiálů. Dokoupit u nás můžete i papírové ručníky.

Jsou to například restaurační a hotelová zařízení, školy, ale i kuchyně a veřejné prostory, kde se umývají ruce. Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Nerezové zásobník na papírové ručníky 3x 1x… Detail.


Zásobníky i papírové ručníky nabízíme ve dvou různých variantách. Nerezový držák na toaletní papír, povrch lesklý Detail. Nyní se zaměřme na jednotlivé varianty.


Z naší nabídky jsou k mání zásobníky na papírové ručníky Merida z nerezu, prvotřídního plastu ABS anebo v jejich kombinaci.

Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Nástěnný zásobník na papírové ručníky s uzkým skladem do šíře složeného ručníku 95mm a délce 240mm, s kapacitou až 200ks. Tork Elevation je série hladkého a funkčního vzhledu v moderním duchu, který pasuje do prostředí většiny toalet a umýváren. This video is unavailable.


Pořiďte do své veřejné toalety zásobník na papírové ručníky. V nabídce společnosti MERIDA si můžete vybrat zásobníky na ručníky v rolích a ručníky skládané. Ať zvolíte zásobník mechanický či bezdotykový, jistě neuděláte chybu.


Kompaktní a úsporný zásobník na papírové ručníky. Nabízíme alternativní zboží - viz. Přední ukazatel zásoby ručníků. Vhodný na toalety, do kuchyní a potravinářských provozů. Z nabídky nerezových zásobníků si dále můžete vybrat mezi leskem či matem.


Kč Zásobník na jednotlivé papírové ruč. V naší nabídce naleznete širokou nabídku Katrin zásobníků na papírové ručníky v roli. Role papíru se snadno odvíjí a proto patří právě tyto zásobníky Katrin na papírové ručníky v roli k velmi oblíbeným.

Tork a hygienických potřeb dalších značek Vítejte na stránkách společnosti Stanyo, s. Zabýváme se prodejem a nabídkou produktů a služeb v oblasti komplexní hygieny a čistoty v interiérech sociálního zařízení budov a zajišťujeme proces čištění a hygieny pro průmyslové výrobní provozy. Tyto zásobníky jsou téměř legendou na trhu, vyznačují se vynikající funkčností a dlouholetou spolehlivostí. Téměř nulová poruchovost a nestárnoucí design, se těší velké.


Plastové, kovové nebo nerezové zásobníky. DÁREK ZDARMA Doprava zdarma. Bezdotykový zásobník na ručníky Tork Matic, bílá Kód: QQ6-536. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Papírové utěrky, ručníky , role, eHygiena. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Tento web používá soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky