středa 19. července 2017

Pet lahve na pivo

Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve.


Jaké je klasické české pivo , ale z plastu?

V obchodech petky s pivem už hodně dominují a co to říká o české pivní kultůře. Ale hlavně je to pivo jako křen? První plastové lahve na pivo se na českém trhu objevily před zhruba deseti lety. Velký boom ale začal až loni. Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém, farmaceutickém nebo chemickém.


Základem našeho sortimentu jsou pivní a vinné lahve , ale dokážeme velmi pružně zavést i výrobu jakýchkoli dalších obalů – lahve na mléko, oleje, kečupy, dresinky a další. Skleněné lahve na víno, pivo , lihoviny a potravinové sklenice.

Láhev na pivo Longneck 2LN. Naplnění 5l lahve pivem zvládné hravě obsluha cca do minuty. Ideálně s platbou převodem a doručením na vaši adresu.


Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Design v provedení lahve na pivo je jedinečným doplňkem do kapsy, ale i dárkem pro pány. Otvírák může být díky magnetu připevněn na chladničku či jiný kovový povrch.


Pet lahev je primárně určena pro uchování a stáčení piva. PET lahev litr - hnědá čistá 2ks. Jsem odborníkem na plasty určené pro styk s potravinami a musím napsat, ze je nesmysl, ze by alkohol rozpouštěl polyetylen a navíc PET jej neobsahuje.


PET je material schvaleny pro styk s potravinami vcetne slabsich alkoholickych napoju jako je pivo a vino. Pokud si najdete plnou verzi článků, vyjadřuje se podobně i prof. V českém pivovarnictví přitom na vratné obaly již dnes připadá na procent tuzemské spotřeby. Jde o velkokapacitní tanky, sudy a vratné lahve.


Znamená to, že výrobci loni prodali v plastu zhruba každé desáté pivo a podíl mírně klesá. Naopak v posledních letech roste zájem o pivo v plechu, ale stále platí, že nejvíc zákazníci sahají po pivě v lahvích, nebo si na něj zajdou do restaurace.

V naší sortimentní skladbě naleznete láhve na víno, láhve na mléko, obaly na doplňky stravy, plastový obal na kečup, ale i PET tubu na hořčici. Aktuálně vyrábíme více než typů PET preforem, PET láhve na pivo , PET láhve na víno nebo PET láhve na limonády v objemu 33l až 0l a PET kanystry o objemu 3l a 5l. Výrobu lahve PET s UCHEM – unikátní technologie Neváhejte a zavolejte okamžitě, rádi a ochotně Vám pomůžeme, jsme tu pro Vás.


Pivní láhev je nádoba určená na dlouhodobé skladování piva. Obvykle je vyráběná z barevného skla nebo plastu (zpravidla na bázi polyethylentereftalátu, PET ), některé pivovary užívají i hliníkové pivní lahve. Některé typy lahví byly navrženy speciálně pro použití na pivo , jiné se používají i na jiné nápoje či. Nezapomínejte, že nápoje jsou v obalech, které jsou zálohovány. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17.


Ve všech našich skladech je možné platit kartou pouze náplně. NP pivo PET Kumburák 12° 5L. Nové Paky se nachází zřícenina hradu Kumburk, který byl vystavěn na počátku 14. Hrad byl postupně různými majiteli přestavován, za třicetileté války zpustošen Švédy a r. PET na Vaše kosmetické aplikace s bílým nebo stříbrným víčkem.


Rozměry se zašroubovaným víčkeV: 1mm. Záloha by měla být tři nebo pět korun za lahev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky