čtvrtek 6. července 2017

Horní skříňka do koupelny

Seřadili jsme pro vás jednotlivé skříňky do přehledných sekcí, můžete si vybrat zda chcete skříňky horní , skříňky spodní či skříňky vysoké. Tvarově, materiálově i barevně se shodnete s dalším vybavením do vaší koupelny , protože pro vás máme připravené další vychytávky stejného designu. V jednoduchém a univerzálním stylu typickém pro sérii Rekor zaoblené hrany čelních ploch ladí s tvarem sanitární keramiky Rekord.


Praktický a ergonomický je integrovaný úchyt. Skříňky do koupelny Kdo by nechtěl mít koupelnu jako jednu velkou oázu klidu a relaxace.

Aby tomu tak skutečně bylo, pořiďte si praktické skříňky do koupelny , které schovají vše, co by mělo cizím očím zůstat skryto. V dnešní době však na takové skříňky moc nenarazíte. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem? A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci.


Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu.

Skříňka je vyrobena z velmi kvalitního lamina v bílé barvě , které zaručuje odolnost proti teplu a vlhku a zajišťuje tak jejich dlouhou životnost. Volba materiálu pro výrobu horní skříňky do koupelny je zcela zásadní a odvíjí se od něj životnost koupelnového nábytku. V nabídce našeho eshopu nechybí ani možnost nákupu vířivé vany.


Tradičně řešená horní závěsná zrcadlová skříňka, která zapadne do každé koupelny. Bytelná konstrukce, dostatek úložného prostoru a elegantní vzhled. Závěsné skříňky horní – pro ty, co potřebují doplnit svou koupelnu o další úložný prostor ve výšce, tu jsou horní závěsné skříňky. Regály do koupelny – mějte vše přehledně seřazené díky regálům.


Je to prostor vhodný pro ručníky nebo často využívanou kosmetiku. Závěsná skříňka poskytuje šikovný prostor pro ukládání věcí a tím, že ji lze zavěsit na zeď, šetří místo v koupelně. Koupelnová skříňka vysoká je ideální pro ty, co žádají hodně úložného prostoru. Koupelnové skříně bývají úzké, proto se lehce vejdou i do menších koupelen. Pak vězte, že přišel čas na změnu a že moderní nábytek rozhodně patří i do vaší koupelny.


Koupelnovému nábytku vévodí koupelnové skříňky v elegantním, jednoduchém designu z kvalitního materiálu, které odolají zvýšené vlhkosti a vyznačují se dlouhou životností. Galerka – zrcadlová skříňka 3× dvířka se zrcadlem v postranních částech (krajní dvířka) vždy po jedné polici prostřední část (středová dvířka) je bez police obsahuje elektrickou zásuvku 2V pod zrcadlovými dvířky se nachází dvě výsuvné zásuv. Prohlédněte si nabídku horních závěsných skříněk do koupelen.


Ve stejném designu naleznete samozřejmě i spodní koupelnové skříňky.

Horní přídavné skříňky do koupelny. Sjednoťte místnost do jedoho stylu a využijte praktičnosti nových úložných prostor. Jsou skvělým úložným prostorem, kde si každý uloží ručníky, kosmetiku a prací prostředky. Nejprodávanější kolekce na trhuZávěsná horní skříňka svým rozměrem vhodná pro instalaci nad WC mísu nebo do omezeného prostoru v koupelně či na WC.


Skříňka je z důvodu lepší manipulace dodávána v rozmontovaném stavu (Flat pack). Kuchyně a kuchyňské linky vybíráme podle spousty faktorů, abychom měli krásnou a hlavně účelnou kuchyň. V kuchyni strávíme spousty času přípravou jídla a posezením.


Do kuchyně patří i jídelní stoly a židle a další spotřebiče, které jsou již vestavěny do kuchyňské linky. Nábytek do koupelny V této kategorii nabízí Asko. Můžete zde také nalézt řadu doplňků, jako jsou stojany na ručníky, pánský sluha nebo například protiskluzové podložky. Zrcadlové skříňky za ceny, které jinde nenajdete!


Vybírejte si Koupelnový nábytek podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky