pátek 28. července 2017

Kartonove krabicky

Objednajte online krabice na výslužky, koláče a torty, na víno, sťahovanie, expedície. Kartonové krabice chrání zboží před poškozením, vlhkostí a dají se snadno popisovat. Jaký kartonový obal vybrat?


Nejprodávanější jsou lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky. Aký kartónový obal vybrať?

Kartónové krabice chránia tovar pred poškodením, vlhkosťou a dajú sa ľahko popisovať. Najpredávanejšie sú papierové krabice z 3-vrstvovej a pevnejšie z 5-vrstvovej vlnitej lepenky. Prevádzkovateľ, spoločnosť ADVERTEA, spol. Krabice a zásilkové obaly.


Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. Naleznete zde jak běžné klopové krabice, tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Ponúkame všetky veľkosti krabíc, prepravné paletové boxy, obaly a škatuľky.

Zákazková výroba krabíc. Mezi hlavní produkty kartonáže patří krabice a obaly z vlnitých a hladkých lepenek, které jsou nejrozšířenějšími obaly na bázi papíru. Využití kartonových obalů je velice široké. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy, obaly a krabičky.


Zakázková výroba krabic. Vyrábíme širokou škálu krabic. Pokud si i tak z našeho sortimentu dárkových krabic, stěhovacích krabic nebo ostatních krabic nevyberete, rádi vám zkonstruujeme krabici dle vašich požadavků. V našem sortimentu máme širší záběr lepicích pásek.


Jeden z druhů bych nazval obyčejným lepidlem a zároveň nejpoužívanější kvůli dobré ceně, ale často se stává, že když se objeví nepřízeň počasí, a to hlavně studené a chladné dny, tak někdy v tomto extrémním počasí obyčejné izolepy nefungují a je po. Snadno se skládají a díky plochým dodávkám i skladují. Zužitkujte staré krabice - nemusíte je vyhazovat a navíc ušetříte.


Procvičíte si fantazii a zručnost. Ideální je budovat s dítětem, které se tímto i učí. Jsme spolehlivá firma, která se specializuje především na kartonové obaly a papírové krabice.


Kartony jsou vyrobeny z kvalitní a pevné vlnité lepenky tak, aby byla zaručena nejvyšší ochrana obalu a tím pádem také obsahu.

Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Distribuce přes dopravce probíhá standardně, zboží expedujeme jako v běžném provozu. Osobní odběr je i nadále umožněn, za zpřísněných hygienických podmínek, tzn. Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Výroba krabic na zakázku.


Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny. Nabízíme širokou škálu kartonů různých typů, mezi které patří zejména tvarové výseky, lepené výseky, klopové krabice, krabice s víkem, krabice na pizzu, zákusky či frgály a další. V naší nabídce jsou jednak klasické třívrstvé kartonové krabice včetně výsekových krabic, ale také pevné a odolné krabice pětivrstvé.


Při hledání specifických rozměrů prosím použijte filtr pro podrobné vyhledávání krabic dle rozměrů níže, kde můžete zvolit rozsah délky, šířky, výšku, počet vrstev kartonu a také barvu. Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Kartónážna firma, ktorá vyrába kartónové krabice, obaly a preložky z vlnitej lepenky a kartónu, klopové, poštové, zákuskové, tortové, tubusové, pizza krabice a iné obaly. Darčekové krabičky pre ozdobné zabalenie akýchkoľvek darčekov.


Majú vysokú nosnosť, sú uzatvárateľné a vďaka bočným úchytom sa ľahko prenášajú. V RAJA eshopu naleznete kartonové krabice či papírové krabice, které jsou vyrobeny z pevné vlnité lepenky prvotřídní kvality a chrání tak účinně přepravovaný obsah před poškozením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky