čtvrtek 20. července 2017

Mora ks 957 mw1

KS 9MWKombinovaný sporák. Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek. Energetická třída A šetří vaše finance, nízká spotřeba je dosažena za pomocí speciálního skla, které odráží teplý vzduch. Plynová vařidlová litinová mřížka disponuje hořáky, které jsou vybaveny pojistkou Stop Gas. Zapalování hořáků je integrované v ovládacím knoflíku, takže již nebudete potřebovat zápalky.


Súčasťou varnej dosky sú aj liatinové mriežky.

Rúra disponuje špeciálny rýchlym ohrevom Cmax, i veľmi praktickou funkciou na čistenie rúry Water systém. K jej výbave patrí aj vnútorné osvetlenie a šikovné. Free delivery and returns on eligible orders. Funkcia na čistenie rúry Water systém vám uľahčí údržbu a teleskopické výsuvy zase manipuláciu s potravinami.


Plynová varná liatinová mriežka disponuje horáky, ktoré sú vybavené poistkou Stop Gas. Zapaľovanie horákov je integrované v ovládacom gombíku, takže už nebudete potrebovať zápalky. Funkce na čištění trouby Water systém vám usnadní údržbu a teleskopické výsuvy zase manipulaci s potravinami.


Nepopulární čištění trouby vám výrazně usnadní speciální program Water systém, pomocí kterého se trouba vyčistí téměř sama.

Stačí, když do pekáče nalijete asi půl litru vody, přidáte pár kapek prostředku na nádobí a vložíte ho na dno trouby. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Energetická trieda A šetrí vaše financie, nízka spotreba je dosiahnutá pomocou špeciálneho skla, ktoré odráža teplý vzduch. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Má řadu výhod a to především rychlé předehřátí trouby na požadovanou teplotu, zapalování přímo v knoflíku. Buy easily used machines here. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nadstandardně vybavený kombinovaný sporák Mora s klasickou elektrickou multifunkční troubou a čtyřmi plynovými hořáky.


Ty disponují komfortním elektrickým zapalováním i bezpečnostní pojistkou StopGas, která vás ochrání před úniky plynů. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.


V katalogu nemáme podrobnější informace o mora-ks-957-mw1. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


MORA Typ (čísla. čísla) a Art. WHIRLPOOL Typ, NC kód ?

ZEROWATT, IBERNA Typ a datum výroby. AMICA Typ a model, výrobní číslo. STOP GAS, dvoudílná smaltovaná mřížka, el. Při nenadálém zhasnutí plamene pojistky zastaví přívod plynu a zajistí tak bezpečnost ve vaší kuchyni.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Součástí varné desky jsou také litinové mřížky. Trouba disponuje speciální rychlým ohřevem Cmax, i velmi praktickou funkcí na čištění trouby Water systém.


K jejím výbavě patří i vnitřní osvětlení. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Kombinované sporáky MORA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky