pondělí 31. července 2017

Koupací kádě a sudy

Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Skutečnost, že to před mnoha lety byl opravdu koupací sud a ne káď, vana, horký su vodní sauna, saunové sudy apod. Koupací sudy s plastovou vložkou, výborný domácí wellness. Už staří Vikingové relaxovali v kádích s horkou vodou a odbourávali tak stres a uvolňovali tím své unavené a ztuhlé svalstvo, a proto tento druh relaxace a regenerace v horkých sudech pochází ze Skandinávie.


Ručně vyrobený koupací sud slouží pro dokonalé potěšení z venkovní lázně, ať už venku pálí slunce nebo sněží.

Dřevěné koupací sudy - co obsahují? Materiál je nejčastěji kvalitní vysušený severský smrk nebo severský modřín. Sud zpevňují nerezové obruče a je doplněn 2m vysokým nerezovým komínem. Naše sudy jsou pyšnou dominantou zahra pergol i horských chat. Finské vany (finské koupací kádě , koupací sudy ) Finské vany slouží pro koupel, relaxaci i zotavení.


Koupel ve finské koupací kádi posiluje imunitu, pomáhá proti nachlazení a stimuluje krevní oběh. Slouží i jako prevence onemocnění kloubů a revmatismu.

Na námi vyráběné koupací sudy a sauny, stejně tak příslušenství, poskytujeme záruku měsíců a samozřejmě záruční a pozáruční servis. Z tohoto důvodu , vybavujeme naše výrobky jen velmi kvalitní doplňkovou výbavou ( především masážní systémy a LED osvětlení ). Jedná se tedy o výrobky na které lze. Je otázka, zda si má koupel v sudu vychutnat každý sám nebo pohromadě, celá rodina.


Průměr sudu je metry a je určen pro osob. Sud má zabudovanou pískovou filtraci a masážní trysku. Voda, kterou se sudy napouštějí je čerpána ze metrů hlubokého vrtu.


Tento koupací sud je určen pro 3-osoby. Umístěním kamen mimo koupací sud vznikne uvnitř sudu více prostoru p. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy , zahradní sudy , nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě , rybářské kádě , plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem.


Koupací a ochlazovací kádě a sudy jsou určeny k relaxaci a odpočinku nejen po saunování. Koupací kádě - sudy kliknutím zvětšíte Vyberte variantu: - prům. V nabídce oplachová vědra, koupací kádě a sudy , ochlazovací vany i bazénky různých velikostí.


Naučit se něco nového a netradičního.

Tím koupací sudy bezesporu jsou. Tento výrobek je osazen hliníkovými kamny, které jsou ponořeny do vody. Při zatopení se energie získané při spalování dřeva přenáší do vody. Během několika hodin se můžete koupat v teplé vodě, při jakémkoliv počasí.


Prodám nový koupací sud , koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody. Hlavní divizí firmy BeF Home je výroba krbových vložek. Ostatní divize se zaměřují například na grily, pontony či koupací sudy. V našich vanách a kádích se snoubí kouzlo voňavého dřeva s ruční prací, kterou provádíme s největší pečlivostí a radostí. Kádě jsou dohladka vybroušené a podle velikosti jsou na kádích žárově zinkované a ručně zanýtované obruče.


Káď je na podstavci, aby se zespod kádě netvořily plísně a hniloby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky