pátek 7. července 2017

Papirove obaly

Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly. Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i velké odběratele za bezkonkurenční ceny. Pro prodejce potravin v rychlém občerstvení budou zajímavé velkoobchodní ceny například dortových nebo pizza krabic. V nabídce mimo jiné naleznete také pásky do pokladny.


Mezi papírové obaly patří také sáčky, využitelné na pečivo, ovoce a zeleninu, nebo papírové sáčky na nákupy.

Mnoho řetězců se již snaží. Pro dodání Vaší objednávky si můžete zvolit přepravní společnost. Objednávky hrazené dobírkou lze při převzetí platit pouze platební kartou. V našem obchodě naleznete obalové materiály za super ceny. Nabízíme papírové ručníky, zásobníky a dávkovače mýdla.


Máme veliký sortiment papírových obalů jako například: papírové tašky, papírové sáčky, balící papíry, pizza krabice, papírové tácky a talíře. Krabice a zásilkové obaly. Naleznete zde jak běžné klopové krabice, tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi.

Obaly Greit Plzeň působí na trhu již déle než let. Prodej obalů, obalového materiálu, tašky, krabice, fólie, lepící pásky a sáčky v Plzni. Objednejte si u nás krabice, obálky, bublinkové fólie, lepicí pásky, boxy, sáčky, tašky a další obaly s dodáním do hodin a množstevní slevou až. STAMA Zlín - obaly , krabice, krabičky, dekorace. Naše zboží využijí v provozu nejen pekárny, výrobny a obchody, ale i čerpací stanice , úklidové firmy , restaurace , cukrárny a firmy zajišťující catering.


Každý náš výrobek se vyznačuje vysokou kvalitou a praktickou aplikovatelností. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Papírové kelímky a jiné obaly Papírové kelímky a jiné obaly s možností personalizace - Vaše logo třeba na každé kávě Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Obaly KREDO – výroba kartonových krabic a potištěných lepicích pásek, prodej obalových materiálů. V našem e-shopu naleznete širokou nabídku obalů, např.


Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku! K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů.


Výroba papírových obalů, papírových pytlů, tašek, utěrek, výrobků z vlnité lepenky, řezání papírů a barevný potisk. Pokud potřebujete pro Váš výrobek nebo dárek reprezentativní obal, je zde efektní varianta v podobě dárkových krabiček s potiskem. Hledáte-li tedy menuboxy, uravíratelné krabičky na jídlo,kelímky s víčkem, napichovátka, příbory, sáčky, tašky, ubrousky nebo jiné jednorázové nádobí a gastro obaly , které potřebujete, jste tady správně.

Vítejte na stránkách naší firmy – OBALY VYŠKOV. Naše společnost nabízí kompletní sortiment obalů a obalových materiálů, výplňových materiálů, fixačních prvků. Více informací naleznete v záložce obalové materiály. Dále se zaměřujeme na oblast obalových materiálů, technologií a optimálního použití při.


Entreq Grounding Box Expert Dealer, Wide Range in Stock, Demo Boxes Available, Call Us Now. Save the earth and look damn good doing it. Free Shipping Available. Astera G papírové obaly , tisk, vydavatelství - krabice-krabicky. Nápaditost a kreativita nás provází celým procesem vývoje a výroby obalu.


Vyráběli jsme třeba krabice na kávu ve tvaru kávového zrna, luxusní papírové tašky pro speciální příležitost nebo obaly na víno se znakem automobilky. Kornouty a kónusové obaly. Plastové a papírové tašky.


Sáčky vakuové a laminované. Moderní technologie a stabilní zázemí zaručuje dosažení prvotřídní kvality naši. Obalový materiál na míru vašim potřebám. Zásilkové obaly 3x 200mm 3VVL.


Výhodou této víceúčelové krabice je vůle v rozsahu rozměrů při balení různých př. PEKO KARTON, výrobce nejen luxusní kartonáže. Přejeme vám krásný den a vítáme vás na našich stránkách. Nákup na prodejně bez objednávky. TAVOČER – stěhovací služby.


Stejné ceny online i na prodejně. Vlastní doprava po Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky