čtvrtek 20. července 2017

Plechový sud 100 l

Sud o objemu litrů s odnímacím víkem můžete použít např. L s odnímatelným víkem a pákovým uzávěrem, vně i uvnitř lakovaný, vnitřní lak je potravinářský, sudy jsou po potravinách. Plechové sudy s UN kódem pro neb.


Používané obaly pro přepravu a skladování sypkých látek a pastovitých hmot v chemickém, petrochemickém, průmyslu či zemědělství. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:. Plastovy sud 60L 100L 120L 150L 220L. Nahlásiť nevhodný inzerát.


Sud biely 100L s ušami bez veka. Vhodný na potraviny, zber ovocia a zeleniny, kvas, pitnú vodu, krmivo. Vrchnák nie je súčasťou dodávky. Sud je zpevněn lisovanými výstuhami. Dodávka = predmontované, konečnú montáž vykoná zákazník.


Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Tento sud tedy lze používat například i na kvas. Sudy jsou opatřeny na třech místech 5l verze na jednom montážní plochou k vyvrtání otvoru mm pro výpustný kohoutek. Jak využít sud na dešťovou vodu? Kvalitní materiál zaručuje neovlivnění chuti skladovaného produktu.


Dom a záhrada - Sud 100l bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Jsou včetně víček s těsněním (těsní i naležato). Sud BINGO na dešťovou vodu 1l (recyklovaný plast) Pořiďte si sud BINGO a buďte ohleduplní k životnímu prostředí i vlastní peněžence. Vyberte si Sudy, kanistre, nádoby u B2B Partner.


Osobní odběr možný v Polešovicích a nebo rozvoz do 70km z Polešovic za mírný poplatek (50Kč za Vaši objednávku). Vnější rozměr sudu: průměr 60cm, výška 90cm Přepravní službou sudy neposíláme, děkuji za pochopení. Na jakékoli dotazy rádi odpovíme. V sudu byl kosmetický krém. Při domluvě možno odebrat i více ks.


Vhodné použít na vodu, uskladnění obilí. Sorbenty, havarijné súpravy, predaj priemyselných rohoží a olejového hospodárstva. Prostriedky pre zaistenie čistoty, bezpečnosti a ekológie. K výrobě desinfekce v poměru 7:3. K odběru možnost jeden originál zapečetěný plechový sud , obsah 2litrů, datum plnění 23.


Nakupujte online na Kwesto. Objem sudu je 2litrů. Rozměry sudu jsou: 5x 9mm. Sud má odnímatelné celé víko s obručí. Ve dnu sudu jsou malé dírky, nevhodný na vodu.


Vhodný ako darček, prípadne ako plne funkčnú dekoráciu. Prosím, použijte minimálně znaky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky