pondělí 10. července 2017

Indukční deska spotřeba energie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zjistit rozdíl v úspoře elektrické energie mezi indukční a sklokeramickou deskou? Zařizujeme byt, který nemá plynovou přípojku a tudíž všechny spotřebiče musí být na elektriku. Rozhodujeme se z důvodu úspory financí i elektrické energie , který způsob bude lepší - sklokeramická deska nebo indukční deska. Vybíráme: indukční deska. Výběr kuchyňského vybavení je procesem, který by člověk neměl za žádných okolností podcenit.


Veškerý kuchyňský nábytek, doplňky a samozřejmě také spotřebiče by měly být voleny tak, aby uživatelům poskytovaly co nejvyšší míru funkčnosti, spolehlivosti, bezpečnosti i uživatelské přívětivosti.

V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Roční úspora činí cca 1korun. Slabým místem některých varných desek je spotřeba energie v režimu stand-by. Desky jsou vybaveny dotykovými tlačítky, spotřebovávají tedy prou i když nejsou v provozu,“ vysvětluje.


Ačkoliv je u trouby stále nejběžnější variantou klasické otočné ovládání, u některých modelů můžete narazit i na dotykovou variantu. V tomto ohledu záleží hlavně na osobních preferencích, dotykové ovládání ale zpravidla nabízí jednodušší údržbu, protože se nemusíte zabývat žádnými spárami, ve. I doba ohřevu je výrazně kratší.

Indukční varná deska vyžaduje také železné nádobí. Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty. Vestavná varná deska se automaticky vypne po 1. Zde se můžete informovat o našich produktech.


V případě nákupu indukční desky je nutné velmi pečlivě prostudovat požadavky na zapojení ke zdroji elektrické energie. Vzhledem k tomu, že výkonnější produkty si žádají 3V zásuvky, není jejich použití vhodné do starších domů či bytů, které jsou osazeny slabšími dvoufázovými jističi. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené.


Buďte nároční, ale neplaťte víc! Spotřebiče teď se slevou až. Pokud jde o perfektní funkci kuchyně s ohledem na ergonomii a uživatelský komfort, vychází vám vstříc naše jedinečná kombinace nízké ceny, exkluzivně prodloužené záruky zadarmo a odborného poradenství při výběru spotřebičů, které se stanou vašimi bezvadnými pomocníky. Ty mají dno tvořené vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné, feromagnetické oceli.


Pánve s kulatým dnem (wok) nebudou fungovat správně na plochém vařiči. Proto už se vyrábí indukční vařiče s prohlubní pro wok pánve. Free Shipping Available.


Energetická efektivita. Princip funkce indukční varné desky 1.

Zadní indukční varná plotýnka, levá 2. Přední indukční varná plotýnka, levá 4. Inovativní indukční technologie dělá vaření rychlejší, čistější a bezpečnější. Kratší doba uvedení do varu s až o větším výkonem díky funkci powerBoost. Modulární systém CrystalLine vám při navrhování kuchyně nabízí flexibilitu, díky níž dosáhnete nových kulinářských cílů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky