středa 19. července 2017

Podložka pod kolečkové křeslo

Ochranná podložka je transparentní, téměř neviditelná, takže nekazí celkový dojem z místnosti. Se židlí se také snadněji manipuluje. Vyberte si podložku pod křeslo vhodné velikosti a už nikdy na svojí podlaze nenajdete škrábanec!


Univerzální podložka – NATURAL. Podložky pod kolečkové židle. Při výběru ochranné podložky pod kolečkové židle dbejte na správný rozměr této podložky.

Tyto „nopky“ jsou navíc. S chráničem podlahy KOLON se vyhnete nepříjemným stopám a škrábancům, které mohou vznikat zejména na měkkých podlahách. KOLON je podložka z průhledného tvrdého plastu, která bude vaši podlahu chránit při tahání a posouvání židlí, nábytkových koleček, či před špinavými podrážkami a ostrými podpatky.


Zde naleznete ochranné podložky pod židle. Chrání podlahovou krytinu před poničením, poškrábáním a ušpiněním. Ochrannou podložku pod židli vybírejte dle typu podlahy. Typy podložek pod kancelářské židle se odvíjejí od povrchu, na kterou ji chcete umístit. Speciální protiskluzový povrch k podlaze přilne a zajistí tak.


Můžete je použít na jakémkoliv typu podlahy - koberec.

Ochranné podložky pod židle a křesla jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu a jsou určeny pro všechny typy koleček. Používáte v pracovně kancelářské křeslo nebo židli? Ochraňte podlahu před poškozením a ušpiněním pomocí ochranné podložky. Co je podložka pod kolečkovou židli, k čemu se hodí a jaké existují typy?


Vhodné použítí pro kolečkové židle a křesla, kopírovací a skartovací stroje, nápojové automaty apod. Naše podložky Smartmatt pod kolečkové židle jsou vyrobeny z kvalitního, nelámavého, oděru odolného a ekologicky zcela nezávadného polykarbonátu. Pro koberce se používají podložky pod židle o síle mm ( mm včetně hrotů ), kde je spodní strana podložky opatřena stovkami hrotů, které zabraňují podložce v pohybu.


Vrchní strana podložky má drobnou strukturu, která zabraňuje zrcadlovému efektu a umožňuje židlím pohybovat se tiše se správným třením. Vrchní strana má drobný vzorek, který eliminuje zrcadlový efekt a umožňuje tichý a pohodlný pohyb kolečkové židle. Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl.


Určená pro tvrdé podlahové krytiny, plovoucí podlahy, parkety atd. Zabraňte opotřebení Vaší podlahy či koberce od kolečkové židle či křesla, pořiďte si ochrannou plastovou podložku pod židli! Správně zvolená podložka pod židli nejen ochrání Vaši podlahu či koberec, ale zároveň Vám zpříjemní pobyt u pracovního stolu - tlumí hluk koleček a zajišťuje plynulý pohyb židle. Odstíny barev koberců se mohou při zobrazení na různých monitorech mírně lišit od barev skutečných. Barevná podložka pod kolečkové židle na podlahy.


Nechcete si kolečkovou židlí ničit koberec nebo podlahu? Existuje jednoduché a přesto elegantní řešení - podložka pod kolečkovou židli. Málokdo si uvědomuje, že proleženiny trápí nejen ležáky, ale také lidi, upoutané na kolečkové křeslo.


Antidekubitní podložky rovnoměrně rozloží tlak v zátěžové oblasti a minimalizují poškození tkáně.

Naše ochranné podložky pod kolečkové židle jsou ideální ochrana pro vaši podlahovou krytinu, ať se už jedná o koberec či tvrdou podlahovinu. Při použití podložky na podlahu nedovolíte kolečkům u vaší židle jakkoli poškrábat či jinak poškodit vaší krásnou podlahu. Odtiene farieb kobercov sa môžu pri zobrazení na rôznych monitoroch mierne líšiť od farieb skutočných. Prevádzkovateľom b-line. Jsme výhradní prodejce pro ČR.


Pro koberce se doporučuje podložka pod židle o síle mm, kde je spodní strana podložky opatřena stovkami hrotů, které zabraňují podložce v pohybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky