pátek 28. července 2017

Whirlpool art 6503 a+

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti, t. Zobrazit celý informační l. LessFrost systém - redukovaná námraza na vnútorných stenách mrazničky. Už žiadne mraziace rošty, viac vnútorného priestoru v mrazničke!


Whirlpool art 6503 a+

Bezpečné skladovanie mrazených potravín aj pri výpadku prúdu. Our unique stop frost system offers a frost reducing system at an affordable price. A small compartment positioned in the freezer cavity conveys and collects frost formation. Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín. Inox design Üveg polcok profil fronttal, mely robosztusságot, eleganciát, és extra biztonságot nyújtanak, Kényelmes tároló a palackok számára, hogy biztonságosan tárolja azokat.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for whirlpool art. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. We have a huge range of appliances available for you to buy online. All manuals on ManualsCat. Využitelný objem chladničky 2l je doplněn mrazicí částí s objemem l. Ft További információkért árakról és a termékről kérjük, érdeklődjön áruházainkban.


Jelenleg csak áruházban átvehető Terméklekérdezés Kosárba. Při výpadku proudu chladnička udrží stálou teplotu až hodin. Hlučnost chladničky je pouhých dB, v chladničce je poliček, přičemž jsou nastavitelné. Typ vestavná Kategorie chladničky kombinovaná s mrazničkou dolu. Vásároljon Hivatalos forgalmazótól.


Whirlpool art 6503 a+

Order By 9pm For Next Day Delivery! Honlapunk azért használ sütiket, hogy fokozza a felhasználói élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. Už žádné mrazící rošty, více vnitřního prostoru v mrazničce! A hasznos és szép készülék a konyhabútor részét képezi, ha kell (a bútorlap mögé építve) teljesen láthatatlan módon.


Enjoy 3days Black Friday on idealo. Vďaka systému LessFrost je zamedzené nadmernej tvorbe námrazy. V prípade výpadku elektriny dokáže chladnička udržať vhodnú teplotou až hodín, a preto sa vám potraviny nepokazia.


Vnútorný priestor mrazničky je vybavený praktickými zásuvkami. Se svým objemem 2litrů je ideální pro tříčlennou rodinu. Tento model přitom nabízí celkový užitný objem 2litrů, který je rozdělen na 1litrů v chladicí části a litrů v mrazicí části.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky