středa 1. února 2017

Podložky pod oči při prodlužování řas

Free Ship pi ng Available. Looking For Rod Pod A Pod ? Podložky pod oči se používají při prodlužování řas. Pomáhají odstranit tmavé kruhy pod očima klienta během aplikaci a hydratují pleť.


Gelové podložky pod oči a speciální pásky k ochraně spodních řas a víčka při prodlužování řasů. Anatomicky tvarované gelové podložky poskytují maximální komfort při aplikaci. S kolagenem, arbutinem a vitamíny pro maximální výživu během aplikace. Látky v nich obsažené během prodloužování řas pečují o pokožku očního okolí a hydratují ji. Také pomáhají odstranit tmavé kruhy pod očima v průběhu prodlužování řas.


Páska textilní pod oči 5cm x 5m. Profesionální vybavení a doplňky pro prodlužování řas - umělé řasy, gelové podložky pod oči , lepidlo na řasy, permanentní řasy, pinzety na pro. Popis zboží Anti-oxidant s Vitamínem E chrání citliv. Slouží pro izolaci spodních řas , přichycením ke spodnímu víčku. Přidat na seznam přání.


Gelových či kolagenových polštářků na trhu je mnoho, ovšem ne všechny splňují kritéria. Vzhledem k tomu, že polštářek umístíte téměř ke sliznici, je. Nové unikátní podložky pod oči bez lepidla, bez gelu, bez dráždivých elementů. Zalepíte s nimi spodní řasy jednoduše, rychle a drží na svém místě. Materiál: termoplastický polyuretan, který dokonale kopíruje tvar pod očima a vlivem teploty pokožky na kůži krásně přilne.


V balení archů, celkem párů podložek. Velmi ekonomická varianta podložek pod oči. Mají hladký a dobře přilnavý povrch. Tvar podložky je protáhlejší a mírně zaoblený. Jejich tvar se dokonale přizpůsobí tvaru očí.


Naším cílem je vytvořit vám co nejlepší podmínky pro váš start v oblasti prodlužování řas a vlasů - navštivte naše kurzy prodlužování řas , na které od vás dostáváme skvělé reference. Můžete se na nás obrátit s jakýmkoliv dotazem. O zkušenosti se rádi podělíme. Podpoříme vás na další cestě ať už na.


V našem e-shopu Profi Řasy nabízíme více variant balení. Tyto gelové podložky pod oči se používají při prodlužování řas. Díky anatomickému tvaru ideálně přilnou k pokožce a zabraňují uvolnění spodních řas a jejich slepení s horními řasami. Jsou tenké a velmi ohebné. Díky patentované technologii látek v nich obsažených zároveň během aplikace řas pečují o jemnou pokožku očního okolí a hydratují ji.


Ideální je použití při aplikaci prodlužování řas , protože tvar gelové podložky dokonale konturuje lidské oči. Voděodolné podložky perfektně přilnou pod očním víčkem. Poskytují nezbytnou ochranu při barvení řas. Pěnová struktura je velmi příjemná. Specifické vykrojení se přizpůsobí tvaru oka.


Nejsou vhodné pro prodlužování řas.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky