čtvrtek 16. února 2017

Plastové skříně

Díky tomu jsou vhodné do interiérů, garáží, ale i jako zahradní nábytek na terasy. Naše plastové skříně si díky snadné údržbě a omyvatelnému materiálu získávají oblibu také u zákazníků z. Odolné venkovní plastové skříně s jednoduchou montáží i demontáží možnou bez použití nářadí. Tyto kvalitní plastové skříně jsou vhodné na zahradu, na balkon - nabízíme je v různých variantách vyrobené z polypropylenu, které se vyznačují svou snadnou údržbou díky lehce omyvatelnému antikoroznímu povrchu.


Plastový nábytek je ideálním řešením pro místa, která vyžadují zvýšenou odolnost povrchu a materiálu.

Aktuální informace k prodeji v provozovnách Vážení zákazníci, s ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice, jakož i přijatých opatření vládou, Vás informujeme , že velkoobchodní prodej na našich provozovnách v Dobřenicích 1a Bohuslavicích 9 zůstává zachován. Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu. Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat. Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekologickou nezávadnost díky přísným směrnicím EU. Lze je umístit v interiéru i ve venkovních prostorách - na balkóně, v lodžii nebo na terase.


Elegantní designové skříně využijete k uskladnění úklidových potřeb, nářadí, hraček, obuvi, atd. Průmyslové a protiúnavové rohože.

Sestavte si vlastní stůl! Univerzální dílenské skříně. Skříně pro PC a kontrolní pracoviště. Jsme experti na anténní a satelitní techniku. Věnujeme se jen tomuto oboru, ale za to pořádně!


Provozujeme velkoobcho maloobcho eshop, poradenství, projekty i montáže. ABS mm, nutno vybrat odstín ze vzorníku RAL. Zákazník si může vybrat boxy ze čtyř barev a ve třech velikostech, počet plastových zásuvek se řídí jejich velik. Běžnou součástí moderního nábytku, kuchyní a kanceláří jsou rolety vyráběné v různých povrchových úpravách. Nábytkové rolety jsou dodávány v metráži nebo jako rolety na míru pro přímou montáž.


Nabízíme Vám rolety plastové , hliníkové, dřevěné, skleněné, lakované a Fotorolety. Elegantní plastové skříně a zahradní úložné box z kvalitního materiálu vynikají svojí pevností a odolností i vůči nepřízni počasí a nízkým teplotám. Jsou proto vhodné i na zahradu nebo balkon. Pro minimalizaci kontaktu s dopravci máme do odvolání zamítnuto platit hotovostní dobírkou u řidiče, lze tedy uhradit objednávku pouze předem na účet, nebo online kartou. Od nejlevnějšího Od nejdražšího Abecedně A-Z Abecedně Z-A.


Používáme vlastní zásuvky a skříně značky FAMATEL - odolné vůči UV záření a vyrobené z bezhalogenového materiálu.

Dodáváme plastový nábytek s jednoduchou montáží i demontáží možnou bez použití nářadí. Vhodná plastová skříň pro vaši garáž, technickou místnost, prádelnu, koupelnu a ostatní prostory vašeho domu, bytu nebo chaty a chalupy. Peřiňáky (Prádelníky) Toaletní stolky.


Matrace a příslušenství. U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj. Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten. Tento typ regálů je vhodný do domácností, skladů nebo například garáží.


Skvělou vlastností je především vysoká odolnost vůči korozi, plísním a jiným jevům, které mohou být způsobeny nepříznivými podmínkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky