středa 15. února 2017

Umyvadlo na skrinku

Umývadlá na dosku, skrinku - keramika. Umyvadlo Ida je určeno k instalaci na desku nebo… viac info. Vy si tak můžete vybrat jednotný styl a do vybraného koupelnového nábytku nechat zasadit umyvadlo , které nebude nijak rušit jednotný vizuál. Oblíbené je využití jednotné série výrobce - takže máte vše pěkně pohromadě a nemusíte se bát, že by si třeba umyvadlo do nábytku nechtělo sednout. Zobraziť všetky kategórie.


Dĺžka (od steny) Materiál.

Záleží celkom na vás, vašich potrebách a vkuse, pre aký typ komody pod umývadlo sa rozhodnete. Narazíte na skrinky s policami, so zásuvkami, ale tiež kombinované. Samostatnou položkou sú kúpeľňové skrinky s umývadlom. Ako už napovedá názov, ide o komody, na ktorých je umývadlo napevno pripevnené alebo je priamo. Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI.


Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. PARIS (vid fotka), farba je matna biela vintage patina. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo dodá glanc vašej kúpelni.

Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel.


Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Skříňku s umyvadlem můžete doplnit. Skříňka nabízí úložný prostor s jednou poličkou. Zvoľte si niektorú z kategórií. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dizajnové a praktické zároveň. Keramické umývadlá a umývadlá z liateho mramoru sú ozdobou každej kúpeľne.


Dodávame ich v sete k daným skrinkám. Nenašli ste umývadlo aké hľadáte? Stav tovaru na sklade sa každú minútu mení, preto informujte sa na skutočnú dostupnosť.


MOC = Maloobchodná cena = bežná cena v kúpeľňových štúdiách. Tento výber je doplnený o modely umývadiel osadené na dosku a umývadlá s podstavcom, ako i stĺpové, či nábytkové umývadlá.

Pokiaľ hľadáte kompletnú umývadlovú skrinku , pozrite sa na našu ponuku kúpeľňového nábytku. Například chcete-li koupelnu a Vaše představa je mít vše „v hranatém tvaru“, určitě je důležité pořídit si hranaté umyvadlo , nebo hranaté umyvadla pro větší koupelnu. Tu jistě vybavíte umyvadlem tak, aby vše ladilo v retro stylu.


Barevná a skleněná umyvadla zaujmou na první pohled. Namontovať skrinku pod umývadlo nie je až taká veda, a ak máte dobré vŕtacie kladivo, môžete sa do toho smelo pustiť. Rozhodujúce je presné meranie a prenesenie polohy upevňovacích skrutiek na stenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky