pátek 17. února 2017

Orava fr101

Nyní vám již nic nebude bránit v přípravě křupavých hranolek či pokrmů v trojobalu snadno a rychle v pohodlí domova. Jednoduchou obsluhu zaručí mechanický časovač a nastavitelný termostat, o bezpečnost se postará tepelně izolovaný povrch fritézy. Stačí do nádoby na olej s nepřilnavým povrchem nalít maximálně litry oleje, do sítka se zvedacím systémem a multifunkční rukojetí nasypat čerstvě nakrájené nebo. Jednoduchá obsluha je zaručena pomocí mechanického časovače a nastavitelného termostatu.


Fritéza má aj nastaviteľnú teplotu a vo veku veľký priezor na kontrolu fritovania. Kúpte si nového pomocníka do domácnosti, kompaktnú fritézu FR-1od značky Orava. Maximálny objem oleja sú litre.


Fritéza disponuje tepelne izolovaným povrchom, multifunkčnou rukoväťou so zdvíhacím systémom a nádobou na olej s nepriľnavým povrchom. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Orava FR-1od 3€ - Heureka. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte. Mini chladnička Chladnička s výparníkom, objem 88l, sklenené poličky, klimat.


Olajsütő boltok, képek. A fedél nagy ablakkal van ellátva, így bármikor ellenőrizheti a. Nádoba na olej je s nepriľnavým povrchom. Vďaka veľkému priezoru máte dobrú kontrolu nad pripr. Pripravte si dozlata prepečené chrumkavé hranolčeky ľahko a rýchlo doma. Zárukou je jednoduchá obsluha v podobe mechanického časovača a nastaviteľného termostatu.


Prevádzka signalizujú svetelné indikátory. Fritéza má i nastavitelnou teplotu a ve víku velký průzor na kontrolu fritování. Fritéza je také velmi kompaktní a má i mechanický časovač. Teraz vám už nič nebude brániť v príprave chrumkavých hranoliek či pokrmov v trojobale. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Pořiďte si nového pomocníka do domácnosti, kompaktní fritézu FR-1od značky Orava. Díky velkému průzoru máte dobrou kontrolu nad připravovaným pokrmem při fritování. Kompaktní fritéza má odnímatelný kryt s. Odnímatelný kryt je vybavený uhlíkovým filtrem. Technické parametry: mechanický časovač nastavitelný termostat světelné indikátory.


Snadnou obsluhu zaručí mechanický časovač a nastavitelný termostat, o bezpečnost se postará tepelně izolovaný povrch fritézy. FRS 1“Reduced Disclosure Framework” introduces a new reduced disclosure framework enabling most subsidiaries and parents to use the recognition and measurement bases of IFRSs in their individual entity financial statements, while being exempt from a number of disclosures required by full IFRSs. Dobry den, na Vasej stranke alza. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Fritovací hrnec má nádobu, která je s nepřilnavým povrchem a díky tomu se velmi snadno čistí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky