čtvrtek 2. února 2017

Tlakový hrnec professor

Professor ZVH273X, nerez Univerzální zavařovací hrnec s digitálním ovládáním, modře podsvětlený displej, pro zavařování - ohřívání ve vodní lázni - teplé. Skleněná poklice součástí! Hrnec je vyrobený z kvalitní leštěné nerezové oceli a. Multifunkční hrnec elektrický, tlakový , objem misky 6l, možnost nastavení programů, funkce manuálního nastavení, funkce automatického ohřevu pro teplý pokrm až hodin, odložený start, zcela utěsněná poklice s aretací, obracečka, parní koš, trojnožka, odměrka, dodává se s kuchařkou Tefal CY505EAll In One.


Tlakový hrnec professor

Tlakové hrnce se skleněnou poklicí, nerezovým pařákem se struhadlem na vařenou zeleninu a náhradním těsněním v sadě! Hrnce mají pracovní tlaky - nízký a vysoký, které slouží k rychlé a zároveň šetrné přípravě pokrmů. Pro bezpečené použití mají. Nakupujte Dily tlakove hrnce professor nejlevněji na trhu. Tlakový hrnec Professor DSB22za akční ceny.


Môžete ho používať pri všetkých typoch varných dosiek. Pri elektrickej, pri plynovej, pri sklokeramickej ale aj pri indukčnej. O tento komfort sa postará vysoko odolné dno zložené z troch kvalitných vrstiev.


Hrniec má objem litrov. K tlakovému hrnci obdržíte i klasickou skleněnou poklici, když byste chtěli něco pouze povařit. Autorka projektu Lívia Halmkan sa v debatách často stretávala s názorom študentov a študentiek, že ak nastane vo vzťahu ťažká kríza, vzťah je naveky poškodený a treba si nájsť nového partnera. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Luxusní tlakový hrnec o objemu l, který otevřete a zavřete pouze jednou rukou.


Tlakový hrnec professor

Navíc skleněná poklice, která je součástí balení. Lze vařit na pracovní tlaky - nízký a vysoký, rychlá a zároveň šetrná příprava pokrmů, tlakový hrnec má pojistky pro bezpečné. Veľmi jednoducho sa s nimi manipuluje a preto ich pomoc v kuchyni určite oceníte. Dajú sa zavrieť a otvoriť len jednou rukou.


Je vybaven bezpečnostními pojistkami a je vhodný pro všechny varné desky včetně indukce a proto je ideální pro každou kuchyni. Chutný oběd připravený s láskou? Kde jinde pokud ne v kvalitních hrncích.


Při slovíčku kuchyň patří hrnec mezi první věci, které jsou její neodmyslitelnou součástí. Sada kvalitních nerezových hrnců je dnes moderní výbavou, kterou by měla mít každá kuchyň. Náš katalog vám však nabízí i bohatou nabídku. Udělali jsme to, co by měl udělat každý, kdo si chce koupit nový tlakový hrnec.


Vyskládali jsme si vedle sebe šest různých značek a zkoušeli, jak se ovládají, kolik mají bezpečnostních prvků, ale i to, jak „padnou“ do ruky. Datart - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Dno hrnce je zesílené (mm) a tvořeno třemi vrstvami pro lepší přenos tepla. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Má stupňový bezpečnostní systém pro mimořádně bezpečné vaření v tlakovém hrnci.


Tlakový hrnec professor

Elektrický tlakový hrnec Sencor, který vás příjemně překvapí svojí multifunkčností. Zvládne například dušení, pomalé vaření, pečení a má mnoho dalších vychytávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky