pátek 24. února 2017

Pronájem kávovaru do kavárny

Taky znáte tu situaci, kdy přijdete s přáteli do kavárny , objednáte si espresso nebo cappuccino a místo toho dostanete něco co se ani vzdáleně kávě nepodobá? Přepálené mléko v cappuccinu, které je tak horké, že se nedá pít ani po minutách čekání. Místo espressa bazén, ve kterém se můžete pomalu vykoupat.


Dodáme kávovar ZDARMA do Vaší kavárny , restaurace či hotelu. Postaráme se o veškerý servis.

Dodáním přístroje a kávy naše práce vlastně teprve začíná. Kontaktujte nás, dodáme Vám kávovar i kávu do Vaší kavárny či restaurace. Od zásobníků na kapsle do kaváren až po prezentační kazety do hotelových pokojů. Vychutnejte si variace kávy s mlékem díky doplňkům, které snadno a rychle ohřejí a napění mléko. Dopřejte si jemné sušenky a cukry, které podtrhnou aroma jednotlivých Grands Crus.


Zvyk, který vítězí hned od prvního vyzkoušení, který se podnik rozhodl šířit i mimo státní území. A to proto, aby i do vzdálených míst došlo aroma a chuť jedinečné kávy, radost ze správného ochutnávání a ten sladký okamžik dolce vita, který může dát jen Itálie. Rádi byste si pořídili kávovar do restaurace, baru, kanceláře nebo jiných provozů?

SWEETCOFFEE vám nabízí pronájem kávovaru , a to zdarma. Vyberte si podle průměrné denní spotřeby kávy. Káva a kávovary do kanceláře – pronájem kávovaru zdarma „Už nemusíte pro dobrou kávy chodit do kavárny “ Akční nabídka. Kávovar na Pod kapsle na testování na měsíce zdarma. Realizujeme pronájmy kávovarů do kaváren, restaurací, barů , hotelů a dalších gastro provozů.


Dodáváme profesionální kávovary včetně podpory prodeje. Právě rychlost a funkce vyrobení i. Zajišťujeme skvělou kávu do firem a kanceláří na míru. Zapůjčíme kávovar Jura, zajistíme kávu, čištění a servis.


Vyzkoušejte Kávu na klíč na měsíc zdarma. Pára proudící do mléka pak dokáže vytvořit skutečně bohatou našlehanou pěnu, říká Michal Černý, odborník na prodej kávovarů. Je libo profesionální automat?


Oba přístroje v ceně okolo tisíc korun disponují. Odbornú montáž kávovaru a mlynčeka a ich presné nastavenie pre dokonalé espresso. Do penzionu, hotelu nebo kavárny Vám kávovar rádi prodáme a poskytneme servis.


Pronájem kávovaru a dodávku kávy zajišťujeme pouze pro kanceláře.

Existuje lepší způsob, jak začít den, než je šálek vynikající kávy? Bezplatný pronájem kávovaru do kanceláře je často jediné řešení, jak zajistit kávovar z finančních prostředků vyhrazených pouze na nákup občerstvení. My ve společnosti cafe. Uvedená cena platí pro pronájem za jeden den. Kávovar bude nachystán k vyzvednutí v Brně, kde jej zase budete vracet.


Ke kávovaru si lze také půjčit mlýnek s příplatkem za 5Kč. Kávovar je uzpůsoben tak, že jej nebudete muset zapojovat do vodovodního řádu, stačí natáhnout hadici do barelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky