pátek 10. února 2017

Obchodní regály

Firma Obchodní zařízení a potřeby distribuuje obchodní regály pro vybavení skladů, kanceláří, archivů, prodejních prostor atd. V naší nabídce naleznete obchodní regály všech typů, nabízíme kompletní řešení regálových systémů dle individuálních přání zákazníka. Naše regály spolu dohromady tvoří univerzální stavebnicový systém, který můžete rozšířit o prodejní pulty, regály pro zeleninu, pečivo a další varianty dle konkrétního sortimentu vybavení vašeho obchodu nebo prodejny. Celý systém funguje jako stavebnice s jednoduchou montáží, přestavbou a variabilitou.


Regály do obchodu Magma jsou praktickým řešením pro každý prostor.

Obchodní regály nabízí stabilitu, pevnost a snadnou manipulaci. Regály - policové, paletové, obchodní , prodejní, pojízdné. Nabízíme Vám řadu kvalitních regálů, které u nás seženete za skvělé ceny.


Tyto použité regály jsou ve většině případů skoro nové, málo opoužívané. Samozřejmostí je rychlá dodávka, doprava ZDARMA a záruka let. Pro sestavení konzolových obchodních regálů si vyberte potřebný počet jednostranných nebo oboustranných , základních, přístavných a rohových regálových konstrukcí.


Regály tvoří univerzální stavebnicový systém, který doplňují prodejní pulty, regály pro zeleninu, pečivo a další varianty dle konkrétního sortimentu vybavení prodejny.

Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Pro snadnou konfiguraci regálu využijte náš konfigurátor:.


Mezi typy regálů Magma najdete přístěnné regály SK, koutové regály SKU nebo rohové regály SKUN. Všechny regály jsou kovové, ale vyznačují se lehkostí pro snadnou manipulaci a jsou pevné a stabilní. Regály jsou vyvíjeny především pro zákazníky, kteří dávají podobu konečnému regálu, aby vyhovoval jejich potřebám a požadavkům na konečný dojem celé prodejny. Díky perforaci stojny regálu mm lze současně umístit dvě police na úrovni očí kupujících, což zdvojnásobí zlatou zónu. Spolehlivost konstrukce zajišťuje systém Click-Clack a. Náš široký sortiment nabízí regály do obchodu, regálové systémy, skladové regály nebo pulty do prodejny.


Regály jsou vyrobeny z kovu a vyznačují se pevností, stabilitou a zároveň lehkostí kvůli snadné manipulaci. Podle dispozic prodejny lze využít přístěnné či samostojné oboustrané regály. Jako doplňky slouží rohové regály a samostojná čela. Pro obchodní regály je důležitá vysoká estetická úroveň, neboť jinak by mohly.


NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY. Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ?

Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. Cukrova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Predávame nové a použité obchod regály , ideálne pre obchodné domy, obchod s potravinami, čerpacie stanice, supermarkety a obchody so suvenírmi. Doporúčame si kúpiť kovové police obojstranné a pristenné.


Ponúkame regály renomovaných nemeckých spoločnosti: Linde, Tegometall, Storebest, Hansa. Magma využívají přední evropské supermarkety a obchodní domy, cenově dostupné jsou ale všem. Věřím, že si z naší nabídky budete schopni vybrat, případně jsme Vám kdykoliv k dispozici, pokud budete potřebovat konzultaci. Masarykovo náměstí, Ostrava, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Více jak let vybavujeme svými prodejními regály maloobchody i velkoobchody a uvědomujeme si, jak je důležité maximálně využít vybavovaný prostor, proto vždy nabízíme více variant rozměrů a velikostí našich regálů. Díky jejich jednoduché konstrukci je.


Pořiďte si nové regály do svého skladu, garáže, sklepa nebo jiného prostoru. Připravili jsme pro vás akční výprodej regálů mnoha typů za bezkonkurenční ceny. Komoda je vyrobena z velmi kvalitní dřevotřísky a hodí se do všech typů pokojů v domácnosti i na pracovišti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky