středa 22. února 2017

Vánoční ubrus ovál

Vánoční ubrus na stůl, bílá s elegantní nášivkou, 1x 2cm. Prohlédněte si nabídku ubrusů a ubrusových látek s vánoční tematikou. Hledáte veselé vzory s dárečky, hvězdami a perníčky nebo decentní motivy ve zlaté, stříbrné a bílé?


Naleznete zde také oblíbené ubrusové šály, které ozdobí i obyčejný bílý ubrus. K vánočním ubrusům doporučujeme přikoupit také vánoční prostírání a vánoční běhouny na stůl. Vánoční , velikonoční, prošívaný, krajkový, ovál , kruh či běhoun? Rádi vám ušijeme ubrus na míru do dnů. Látky můžete různě kombinovat.


Goldea vánoční ubrus teflonový béžový „oranžové stromky” oválný x cm. Ručně vyráběné ubrusy a prostírání promění stolování v estetický zážitek. Vyberte si podle vlastního vkusu a stylu na Fler.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy.


Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI. Zkrátka takovou, jakou budete chtít mít náladu. Kromě estetické funkce plní ubrus i funkci praktickou, protože chrání desku stolu před znečištěním nebo poškozením. Textilní ubrus snadno vyperete. Ještě praktičtější jsou PVC ubrusy, které stačí otřít mokrou utěrkou.


Sladit vzhled místnosti můžete použitím stejné látky na ubrus i závěsy. Pokud Vám však některý rozměr schází, rádi Vám naše švadlenky oválný ubrus ušijí na míru. Při výběru nového oválného ubrusu potřebujete znát rozměr stolu, od kterého se odvíjí rozměr ubrusu. Vánoční kulaté ubrusy Sháníte pro letošní vánoce ke kulatému stolu nový vánoční ubrus ? V naší nabídce vánočních kulatých ubrusů naleznete ubrusy o průměru Ø - 1cm. Hezkým doplňkem každého interiéru jsou bavlněné ubrusy s klasickými, moderními nebo vánočními vzory.


Nabízíme jak vánoční bavlněné kulaté ubrusy, tak také dekorační se vzorem. Dolaďte si vánoční výzdobu klasickým krémovým ubrusem a užívejte si sváteční atmosféru. Detail produktu Do obchodu. Kč SCANquilt ubrus KANA vánoční hvězdy lněná 1x 220.


NOVÉ vánoční látky a ubrusy jsou již přidány. Najdete je zde nebo ve Vzorníku látek vlevo! Ušijeme Vám ubrus na míru do dnů! Různé kombinace najdete ve fotogalerii.


Pokud dáváte přednost praktickému využití, určitě vás zaujme teflonový ubrus. Jelikož dokáže odpuzovat tekutiny, tak se velmi dobře udržuje. Z naší bohaté nabídky prostírání a ubrusů si jistě vyberete ten ideální právě pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky