úterý 21. února 2017

Použité regály

Traditional Lettings Agents Cost Landlords Thousands Each Year. Massive Range of Upholstery Fabrics Online. Very Helpful Staff, Great Customer Service, Fast Quick UK Delivery. Tyto použité regály jsou ve většině případů skoro nové, málo opoužívané.


NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY. Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ?

Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Na e-shopu Bazaroveregaly. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. S bazarovými regály ušetříte – použité regály ve skvělé kvalitě za výhodnou cenu.


Top kvalita použitých regálů – důkladná kontrola kvality, funkčnosti a vzhledu při výkupu. Garance několikaměsíční záruky – na použité regály se vztahuje min. Možnost jednostranných i oboustranných.

Skladem větší množství. Regály jsou ve velice dobrém stavu. Pro více informací mě prosím kontaktujte. Použité paletové regály č. Obrázky kliknutím zvětšíte. Potřebnou demontáž, náklad i odvoz vašich použitých regálů si zajistíme již sami.


Odkoupíme vaše použité paletové i skladové regály. Odkup i velkého množství. Hľadáte nové regály , použité regály alebo bazarové regály ? Máme pre vás dobrú správu. Ocelové skladové plošiny – mezaniny. Rámy je možné bezplatně zkrátit na požadovaný rozměr.


Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. Nabízíme k prodeji paletové regály.


Veškere regály a doplňky prodáváme za bezkonkurenční ceny. Naše firma nakupuje a prodává použité regály , ale navíc se liší od ostatních společností, tím, že můžeme připravit sadu regálů právě té velikosti, kterou si určí klient, kde výška, šířka, hloubka a počet polic splní vaše požadavky.

Od začiatku až po súčasnosť podnikáme v tej istej oblasti: dovoz, skladovanie, distribúcia, návrh a montáž regálových systémov a príslušenstva k nim. Výška 200cm, šířka 125cm, hloubka spodní police 55cm a horní 45cm. V případě zájmu rádi upravíme výšku rámů pro vaše potřeby nebo zajistíme dopravu včetně montáže.


Aktuálně v bazaru regálů najdete zejména policové a archivační posuvné regály. Pomocí tohoto systému můžete ušetřit až místa, jako kdybyste používali konvenční paletové regály. Okamžitě k dispozici další.


Paletové regály z naší nabídky. Prodej regálů a výkup regálů - za skvělé ceny! Aug nabízíme použité levné bazarové paletové regály do skladu nebo do prodejny.


Vybavujete dílnu, zařizujete menší prodejnu, nebo se vám jednoduše rozrostlo podnikání a potřebujete rozšířit sklad o několik desítek regálů, ale nemůžete si dovolit velkou investici? Pak jsou pro vás ideálním řešením bazarové regály. V jejich prospěch mluví. Lehké, ale dokonale stabilní.


Vše vám na míru přizpůsobíme, aby ani místečko nepřišlo nazmar! Nosnost: 130kg na polici. Cena poslední dělicí stojiny v každé sadě 600kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky