pondělí 20. února 2017

Čerstvě pražená káva praha

Jakoubek - Čerstvě pražená káva. Vážení zákazníci, přátelé a kamarádi. Vaši bezpečnost a proto jsme v této nelehké situaci nuceni provést nezbytné kroky. Prodej čerstvě pražené zrnkové kávy z celého světa.


Jen pouhý jeden doušek kávy vykoupe skleslou duši v koupeli požitku a blažených snů. Dodáváme kávu z celého světa. Kvalitní káva , kvalitní chuť, nízká cena. KÁVU POSÍLÁME POUZE ZRNKOVOU STÁLE PRO VÁS PRAŽÍME DO ODVOLÁNÍ JE PRAŽÍRNA ZAVŘENÁ, více informací v odkazu KONTAKTY. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole.


Ke každému zrnku pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Káva je zrnková, čerstvě pražená. Guatemala Trés Maria, zrnková káva arabica Skladem. Tuto kávu pražíme zcela odlišným přístupem, než dosud námi pražené kávy. Jedná se o pražení se střídavým zahříváním zrna.


Výsledkem tohoto procesu je káva vysoké jakosti, tvořená výběrem druhů špičkových jihoamerických káv - Arabic. Doufáme, že vám naše káva přijde k chuti a prožijete spolu krásné. Jsme oficiálním distributorem světových značek kávy a kávovarů. Coffee Coffee beans 1 Arabica Čerstvě pražená káva Ground coffee Capsules PODY Lavazza BLUE Instant coffee Bezkofeinová káva Ostatní kávové kapsle Manufacturer.


This place is a hidden gem located in another unique neighborhood of Prague , surrounded by historical overwhelmingly stunning buildings. Balada Coffee (9) Reset all. Ochutnejte jak chutná pravý ráj. Výborná káva , která se vyznačuje především jemností, plnou cremou a střední hořkostí.


Má lehce kořenité aroma. Patří mezi kávy nejvyšší kvality. Naše káva je pražena každý týden. Déle zrnkovou kávu neskladujeme, aby nedegradovala na své kvalitě a byla čerstvá.


Toto je jeden z hlavních rozdílů mezi naší kávou přímo z pražírny kávy a nabízenou kávou ze supermarketů, kde často leží 6-měsíců. Zde najdete čerstvě praženou kávu z naší pražírny. Pokud máte dotazy, tak se na nás neváhejte obrátit. Pokud si budete přát kávu umlet, uveďte to prosím do poznámky při dokončení objednávky. Výjimečná výběrová a čerstvě pražená káva My Daily Mix z brněnské pražírny Rebelbean.


Sezónní vždy pečlivě namíchaný mix nejlepších káv. Pokud jste právě v Praze, zajděte do našeho obchůdku v Truhlářské 3 Praha ( nedaleko OC Palladium ) Otevírací doba. Mezi svátky (27. - 32.) zavřeno. PONDĚLÍ, ÚTERÝ, ČTVRTEK, PÁTEK 9. SOBOTA A NEDĚLE ZAVŘENO. Vítáme Vás v našem obchodě, kde si můžete vychutnat šálek kávy z různých plantáží světa, zakoupit čerstvě praženou kávu domů a posedět v příjemném prostředí za doprovodu swingové hudby.


Podnik Čerstvě - pražená - káva. Není káva jako káva na restaurace-menu. V pěstitelských zemích jsou sklizně v různých obdobích , a proto se i nabídka a dostupnost našich káv během roku mění. Osobně doporučuji blendy supercrema, v. Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy.


Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá, plná chuti a aroma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky