čtvrtek 24. března 2016

Prostěradlo 180x220

Luxusní froté prostěradlo 180x2, od českého výrobce. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Naleznete u nás levná froté prostěradla i luxusní prostěradla s vysokou gramáží.


Nabízíme froté prostěradla také v klasických rozměrech 180x20 90x200.

Jersey prostěradlo 180x2vínové. Froté prostěradlo šedé 200x2cm. Luxusní jersey prostěradlo 180x2, od českého výrobce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.

Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté?


Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. Kvalitní prostěradlo je nedílnou součástí lůžka. U nás si pohodlně vyberete barvu sladěnou s povlečením, široká nabídka materiálů a rozměrů nabízí řešení téměř pro každou matraci, včetně atypických. Prostěradla všech barev a rozměrů do Vaší ložnice. Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné, froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace.


Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Složení materiálu: česaná bavlna a polyester. Vrchní smyčka je z bavlny. Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla.


Mezi přednosti patří zejména vysoká prodyšnost a. Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov.

TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů. Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení. Hřejivé prostěradlo mikroflanel De Luxe fialové 180x200. Pokud máte dotaz týkající se Microtop prostěradlo 180x2- Šedá, vyplňte následující formulář níže na stránce. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den.


Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Bambusová prostěradla nejsou jen příjemným doplňkem do ložnice, udělají vám totiž službu k nezaplacení.


Hypoalergenní materiál, ze kterého jsou vyrobena, je odolný vůči bakteriím, plísním, a dokonce i škůdcům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky