úterý 22. března 2016

Nejlepší malé auto

Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Jedná se o vůbec nejmenší For který kdy existoval, a dokonce byl i koncipovaný jako miniautomobil pro ženy. Malé auto pro ženu – Ford Ka. Pochopitelně, nikdo asi nevybírá auto jen podle spotřeby, ale je zajímavé vědět, jak se věci mají. Ještě před tím, než se ponoříte do světa zázračně nízkých čísel, musíme upozornit na jeden nešvar, za který automobilky tak úplně nemohou, ale který se objevuje prakticky u všech nových aut.


Recenzovaná Fiesta platí obecně za malé auto s nejlepšími jízdními vlastnostmi.

Pravdou je, že má nejlepší pouze ovladatelnost. Naopak v jízdním komfortu za českým vozem zaostávala. A to nemluvíme pouze o tlumení nerovností, ale také o hlučnosti, či komfortu sezení v kabině. DOTAZ: Dobrý den, sehnala jsem novou práci a rychle potřebuji nějaké auto.


Stačí malé , budu jezdit asi km. Mám ale jen tisíc korun - to je maximální částka. Na jaká auta mám podle vás koukat, aby byla spolehlivá? Do Česka dorazil zbrusu nový Hyundai i10.


V pořadí již třetí generace oblíbeného miniauta nabízí atraktivnější design, bohatší výbavy a lepší jízdní vlastnosti.

Na druhou stranu začíná na poměrně vysoké cenovce. Jestli nechcete nic vymýšlet a vlastnictví malé škodovky vám není proti srsti, je tohle asi nejlepší ojeté auto do sto tisíc z hlediska dlouhodobých nákladů a zůstatkové hodnoty. Chtěla bych si koupit nové malé auto , ale jelikož tomu vůbec nerozumím, potřebovala bych názor někoho zkušenějšího.


Které byste mi doporučili? Případně klidně i jiné. Jezdím především po městě, delší vzdálenosti jen občas. S délkou jen o zhruba osm centimetrů delší než má Citigo se. Tyto malé automobily prostě musí najít své místo v životě.


Ten, kdo se stane vlastníkem jednoho z nich, nebude duše v něm. Velkou výhodou prezentovaných modelů je samozřejmě jejich velikost, nezapadá s výjimkou krabice. Kromě toho je tento stroj velmi ovladatelný a mobilní.


Navzdory skutečnosti, že zastupujeme exkluzivní, špička ledovce, tři nejlepší z. Přeci jen Aje malé auto a velké obrazovky byste do něj skládali jen těžko, přesto musíme říct, že interiér patří k jedněm z designově nejlepším, co se týče malých autíček. Audi má také jednu výhodou před konkurencí, jejich auta jezdí za málo. Ať už sedíte ve větším bratříčkovi Anebo v této malé. Kdo si kupuje malé auto (abychom byli přesní, tak zástupce segmentu B), patrně nemá v úmyslu jej využívat coby rodinné přibližovalo. Obecně jsou nejlepší vozy ze soukromých rukou.


Počítejte ale s tím, že dynamicky tohle není žádný zázrak, a pokud jde o komfort řazení, také ne.

Je to ale upřímné, jednoduché a hlavně malé auto ideální do města, s nímž zvládnete jezdit za méně než šest litrů na 1km. Kdo se se spojkou necítí jistě, je pro něj takové auto vysvobození. Nejlepší auto do terénu?


Trh s automobily v posledních letech ovládla kategorie vozů SUV. Ačkoliv se často tváří jako skutečné off-roady, většina jich je ale určena do měst a maximálně na polní cesty. Vybíráte Hybridní auta a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší ? Podle ankety Kia Sportage.


Anket, které oceňují automobily podle nejrůznějších kritérií, je nespočet. Většina z nich se týká nových aut, ale existují i takové, které se zaměřují. Takové auto Škodovce chybí!


Kupé odkazující na historii značky je auto , které by si Škodovka zasloužila. Když mu doba nepřeje, pojďme se s ním seznámit alespoň virtuálně. Největší a nejsilnější RC auto ARRMA pro velké kluky, to je Monster Truck Arrma Kraton, v měřítku 1:a náhonem 4xna všechna kola.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky