úterý 24. července 2018

Kelímky na kávu s potiskem

Odnosné hrnky na kávu s reklamním potiskem. Rádi si vychutnáte lahodnou kávu ? Tyto kelímky z automatů, vlaků či kaváren představují velké množství jednorázového odpadu, který se díky speciálním úpravám použitých materiálů celkem. Kelímky s univerzálním potiskem jsou na skladě a dají se jednoduše objednat od jednoho kartónu.


Kelímky s vlastním potiskem jsou na objednávku již od patnácti set kusů. Dvouvrstvé papírové kelímky na kávu s sebou.

Plastové kelímky na kávu s vlastním potiskem. Potisk kelímků na kávu provádíme speciální patentovanou technologií in-moul kdy je potisk, resp. Díky tomu nemůže dojít ke smytí či mechanickému poškození, potisk reklamního předmětu je trvalý a kelímky je tak možno mýt v myčce.


RECYKLOVATELNÉ TERMO KELÍMKY NA KÁVU ( NELZE POTISK) Zesílené, ekologické kelímky na horké nápoje z přírodní FSC celulózy neboli ECO papíru. Kelímky na horké nápoje z FSC jsou ekologickou alternativou k plastovým výrobkům, vyráběným z ropy. Ke kelímkům nabízíme pevná těsnící víčka s náhubkem v bílé a černé.


Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem. FRUBI není jenom hrnek vyrobený výhradně z přírodních materiálů, ale i skvělá možnost prezentace Vaší firmy. Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje.

Ať už na masové akce, nebo třeba k. Vhodné jak pro studené, tak pro teplé nápoje. Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? Papírové kelímky na kávu. Druhý takový na trhu není.


Dejte lidem Nicknack a už ho nepustí z ruky. Užijí si s ním festival, sportovní akci i soukromou párty. Stylově, kulturně, ohleduplně k přírodě. Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Přijďte se podívat do našeho showroomu, ale nezapomeňte si předem domluvit schůzku!


K dispozici Vám bude vyškolený tým, který zodpoví Vaše otázky a seznámí Vás s nejmenšími detaily ohledně gastro obalů. Proč vratné plastové kelímky na kávu GoCup? Každý rok se pouze v České Republice a na Slovensku použije zhruba 6milionů jednorázových kelímků na kávu s sebou , které se po pouhém jednom použití vyhodí do koše - 60. Cena za papírové kelímky s logem tisku závisí na počtu barev a množství tisku.


Naše jednorázové papírové kelímky na kávu s plastovými víčky poskytují jednoduché, ale praktické řešení pro podávání nápojů. Mohou být široce používány v prodejnách, nebo na večírcích, akcích či festi. Vratný kelímek s klipem na zavěšení. Jako jediný z kelímků se snadno nosí.


Je odolný, hygienický a bezpečný.

Poslouží na festivalu, sportovní akci, veletrhu nebo soukromé párty. A nejen tam – hodně často i doma jako suvenýr. K dispozici máme kelímky průhledné, bílé a hnědé, velikosti se pohybují od 20mp po 500ml.


Obvykle slouží k podávání šampaňského, lze v nich.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky