středa 18. července 2018

Cenovky na regály

Cenové lišty na regály. Lišta cenová C na drát průměr 10mm s úhlem. Nabízíme širokou paletu cenovkových lišt na plechové, dřevěné, skleněné nebo drátěné police regálů od všech předních světových výrobců, dále na drátěné háčky a koše. Používaním webovej stránky vyjadrujete súhlas s využívaním súborov cookies.


Tieto súbory sa používajú k zlepšeniu zobrazeniu webových stránok a nepredstavujú pre užívateľa žiadne riziko.

Plastové cenovkové lišty na regály jsou určeny pro regály typu Tegometall, Linde, Storebest nebo Mago. Do lišty se vkládají cenovky , popisy zboží atd. Díky propracovanému uchycení na regál s našimi cenovými regálovými lištami ušetříte spoustu času při instalaci. Naše cenovky a držáky cenovek v různých variantách Vám umožní snadnou a rychlou výměnu cen a dalších informací o výrobku.


Vaše zboží bude stále perfektně označeno. V této kapitole najdete vhodné řešení pro každou Vaši potřebu. Nevíte, jaké cenovky zvolit? Hľadáte nové regály , použité regály alebo bazarové regály ?

Máme pre vás dobrú správu. Na e-shope Bazaroveregaly. Potřebujete upoutat na zboží v akci? Nabízíme vám nejrůznější samolepicí plastové proužky (tzv.


wobblery), na jejichž konec umístíme buď papírový štítek, anebo plastovou kapsu, do které můžete tyto štítky opakovaně vkládat (a jednoduše je měnit). Free Shipping Available. REGÁLY NA PNEU Nákup dle kalkulátoru POLICE NA PNEU PNEU REGÁLY ZÁKLADNÍ MODULY PNEU regály v. Transparentné cenovky , ktoré jednoducho pripevníte na Vaše regály alebo police. Vieme sa prispôsobiť rozmerom, ktoré potrebujete.


Pre viac info nas kedykoľvek kontaktujte. NOVÉ REGÁLY ZA BAZAROVÉ CENY. Hledáte nové regály , použité regály nebo bazarové regály ? Nekupujte je z druhé ruky, chtějte nové regály za bazarové ceny. Pomocí papírových nebo laminovaných štítků můžete upozornit své zákazníky na cenu jednotlivých produktů nebo na akční nabídky.


Nabízíme papírové štítky s popiskem (Sleva, Akce, Novinka apod.), papírové štítky display, které fungují jako cenovky , a laminované štítky pro opakované přepisování ceny. Držiaky cenoviek na police alebo sklenené regály pre obchodné zariadenia, predajne. Dizajn našich cenoviek drží pevne na okraji.

Lišty do regálu na cenovky. Na regálové systémy MAGMA nabízíme také cenovkové lišty na regály plastové v různých délkách a barevných provedeních. Vyhledat Přihlásit Hledej.


Vrátane príplatkov a DPH Uchyt na misu. K našim regálům a regálovým systémům značky Magma nabízíme také bohaté příslušenství jako jsou háčky, zarážky, drátěné koše do regálů, boxy na pečivo a další doplňkový sortiment pro regály do obchodu. Veškeré zboží, které nabízíme, je nové, nepoužité.


Regály na pneumatiky Připravili jsme pro vás regály na pneumatiky, které jsou vhodné pro uskladnění pneumatik. Regály Drumy - 130kg Regály Drumy , které jsou celokovové, mají podle nejnovějších měření stanovenu zvýšenou nosnost. Akrylový průhledný držák na cenovky.


Regály a regálové systémy do domácnosti, kvalitní a levné regály kovona, regály ostrava Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Rozsahom našich služieb a produktov patríme k absolútnej špičke na trhu. Ponúkame kompletný sortiment služieb a produktov pre sklady, dielne či výrobné linky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky