čtvrtek 1. června 2017

Nástěnná knihovna

Nenechte velikány světové literatury ležet v koutě a pořiďte jim parádní knihovnu. Ať už hledáte bílou knihovnu, knihovnu z dubu nebo masivu, zavřenou nebo otevřenou, na FAVI. U nás najdete knihovny z desítek e-shopů ve všech oblíbených stylech. Knihy, fotky, obrázky, šanony, hračky, svíčky - to vše můžete uložit na naše regály, knihovny, vitríny, závěsné skříňky.


A máme také stojany na noviny.

Potřebujete si někam uložit zamilované romány nebo se pochlubit oblíbenými věcmi? Prohlédněte si širokou nabídku knihoven IKEA v různých rozměrech a stylech. Jsme si jistí, že u nás najdete tu, která bude splňovat všechny vaše potřeby.


Závěsná skříňka White Days, 60xcm. Bílý nástěnný úložný systém Actona Mitra. Hnědá rohová nástěnná police Caniko.


Tato nápadná knihovna má otevřených přihrádek, které vám perfektně poslouží k vystavování knih, sběratelských předmětů, fotografií, trofejí, hrnkových rostlin apod.

Kč Šedá nástěnná knihovna Kare Design Snail Skladem 9. Detail produktu Do obchodu. Kč Poličky na knihy set ks Umbra Conceal Shelf malé. A naše knihovny se zase těší, až se s nimi podělíte o vaši sbírku uměleckých děl. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika.


Tmavá dřevěná knihovna vhodná do skandinávských i industriálních interiérů. Jednoduchá nástěnná knihovna. Solitér, který je použitelný takřka všude, nad multifunkční stolek pro učebnice, nad postele, na knížky na.


Nástěnná modulární knihovna se vertikálními rámy v dubové dýze. Vyrobená z plechu o tloušťce mm. Je skvělým doplňkem do vaši domácnosti. Nezaměnitelný styl firmy Tomasucci vznikl již v 50.


Nechte se inspirovat moderním designem a stylovými doplňky, které se hodí do každého kouta vašeho domova. Za vznikem této knihovny stojí tvrdá a poctivá práce zručných řemeslníků. Právě ti tomuto mimořádnému kousku vdechli život a doplnili jej o zářivou designovou jiskru, jež prostoupí celým interiérem.

Německá značka Kare Design je zkrátka důkazem, že i jeden výrazný kousek dokáže rozbít všední stereotyp a nahradit jej osvěžujícím nádechem osobitosti. Máme pouze omezené množství. Nástěnná knihovna z cypřišového dřeva se bude vyjímat nejen na vaší chalupě, ale krásně doplní i inte. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma nástěnná knihovna. Ušetříte tak čas i peníze.


Obsahuje publikace, které v různých jazycích svědkové Jehovovi vydali. Tato knihovna je součástí oficiálních webových stránek svědků Jehovových. Vaší domácnosti novou energii. Knihovny - nakupte levně se Shopalike. Hledáte nový kvalitní nábytek, ale odradila vás cena výrobců, kteří ho prodávají?


Nabízíme produkty známých designových značek druhé jakosti (drobné poškození - skryté nebo viditelné) za zlomek ceny oproti běžné prodejní ceně totožných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky