středa 8. července 2015

Whirlpool adgu 941 ix

Free delivery and returns on eligible orders. This video is unavailable. Myčka s nerezovým panelem s šířkou cm. Dokonalé výsledky zaručují inteligentní technologií 6. Title: ENERGY LABEL Author: MLS e-team 7. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Je vybavena příborovou zásuvkou pro pohodlné uložení příborů, která zároveň ušetří místo v dolních koších. Díky tomu umyjete v této myčce až sad nádobí. Akkor tudja a mosogatógépben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázni, ha az első használat előtt figyelmesen áttanulmányozza az üzemeltetési útmutatót.


Mai jos, puteți vizualiza și descărca gratuit manualul în format PDF. De asemenea, găsiți întrebări frecvente, o evaluare a produsului și feedback de la utilizatori pentru ca dvs. Usporedi sa sličnim proizvodima.


Elektronikus vezérlés, ny. Celý popis a technické parametry. Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde.


Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. These Files contain exercises and tutorials to improve your practical skills, at all levels! Купувайки евтини у дома. Comanda online si beneficiaza de livrare gratuita rapida. Stáhnout uživatelský manuál pro BlackVue DR500GW.


Zahájili jsme prodej elektrické energie, kterou máte vždy. A program lefutása hosszabb időt vesz igénybe, de hatékonyabb, és jelentősen kevesebb vizet és energiát használ. Whirlpool je registrirani zaštitni znak Whirlpool , U. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. Je vybavená príborovou zásuvkou pre pohodlné uloženie príborov, ktorá zároveň ušetrí miesto v dolných košoch.


Vďaka tomu umyjete v tejto umývačke až sád riadu. Na výber máte zo programov vr. Mașina de spălat vase are un aspect foarte modern, adăugând în același timp o notă de eleganță bucătăriei tale. Má zabudovanou technologii 6. Vestavna mycka nadobi whirlpool adgu9ix. V perfektním stavu, žádná koroze.


Důvod prodeje: zbyla nám = stěhování - v nové kanceláři máme jinou vestavnou myčku. Preferuji osobní odběr v Plzni, po Plzni mohu po domluvě dovézt. Obvodové těsnění dveří je náhradní díl myčk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky