středa 29. července 2015

Kelímek na kosmetiku

Kelímek na kosmetiku

VELKOOBCHODNÍ NABÍDKOVÝ KATALOG OBALŮ NA KOSMETIKU A POTRAVINY Jak mohu obaly objednat? Bílý 5ml kelímek se stříbrným proužke. FUN na kosmetiku s pěnovým těsněním 50ml, mat. Skleněný kelímek DUB-em hnědé sklo, černé mat víčko 50ml. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Hliníkový kelímek na kosmetiku - červený. Doza Simple ml bílá stříbrný proužek.


Skladem Masivní polykarbonátová doza s bílou vložkou a bílým uzávěrem se stříbrným termotiskem. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka. Moc se vám nelíbí, že v receptech na přírodní kosmetiku se objevují strašidelně znějící emulgátory čili emulgační vosky? Ptáte se, proč tam místo emulgačního vosku nešoupneme třeba včelí? Plastové kelímky jsou nejběžnějším obalem pro balzámy na rty, krémy na obličej, různé emulze, masti, atd.


Kelímek na kosmetiku

Mohou být průhledné, poloprůhledné či zcela neprůhledné, nejčastěji bílé. Tvarem bývají kulaté či oválné, méně často hranaté a jejich objem se standardně pohybuje v rozmezí - 1ml. Kč (€) Vítáme Vás Nabídka moderních obalů na kosmetiku. CZ Pipeta SOFI bílo-bílá 50m.


V této kategorii naleznete různé druhy obalů na kosmetiku. KELÍMEK SKLENĚNÝ 60ml HNĚDÝ. Můžete si vybrat maličké kelímky vhodné třeba na balzámy na rty nebo maličké krémy do kabelky i větší dózičky na pleťové krémy, tělové mléka či šlehaná másla. Součástí je vždy i víčko a těsnicí vložka (mezivíčko), aby náplň kelímku zůstala tam, kde má. Všechny kelímky v naší nabídce jsou české.


Kelímek na kosmetiku

Prodejce nazaručuje kompatibilitu obalu s produktem. Aluminiový kelímek , šroubovací závit, těsnící pěnová EPE vložka vmontovaná ve víčku, vnější i vnitřní ochranný transparentní lak. Vzorky a ceny zašleme rádi na vyžádání.


Oriflame kosmetiku již používá celá naše rodina. Zázračný kelímek je výrobek top jednička. Dříve jsem si objednávala jako klasický zákazník, pak mě však bylo doporučeno zaregistrovat se jako zákazník a mít tak slevu. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Plastový kosmetický kelímek je vhodný jako kosmetický obal na krémy, masti, peeling apod. Exkluzivně: prodloužená záruka měsíců! Podobné fráze na Nejrychlejsi. Není to tak neobvyklé, jak by se mohlo zdát, dřív jsem na Arôme kosmetické články psala a chci se k tomu občas vrátit.


V současné době se vyrábí také v několika. Tachovské SPV Kelímek na mast ml. V našem případě myšleno na propolisovou mast. Ale dobře se hodí na cokoliv, co je třeba dobře a těsně uzavřít. Je třeba mít předem vytvořenou rtěnku z formy, jinak doporučuji obaly Sára, které můžete hned plnit do obalu.


Kelímek na kosmetiku

Obaly na kosmetiku , pomůcky. S lahvičkama je někdy kříž, protože na hrdlo pasuje víc uzávěrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky