čtvrtek 30. července 2015

Osuška bambus

Osuška bambus

Bambusové ručníky a osušky, které vás uspokojí. Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Ručníky a osušky s bambusovým vláknem.


Osuška bambus

Vám nabízí širokou nabídku kvalitních bambusových ručníků a osušek, které jsou nepostradatelným doplňkem každé koupelny. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Set BAMBUS 2x ručník 1x osuška.


Hledat v kategorii Hledat Kde hledat: v kódu v názvu. Soft Cotton Darčeková sada uterák a osuška BAMBOO. Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou.


Osuška bambus

Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu. Jsou měkké, super savé a antibakteriální. Ano jedná se o bambusové ručníky a bambusové osušky!


Vyzkoušejte čistý bambus také Vy! Věnujte naši Dárkovou sadu! Dárková sada obsahuje: „Sarah” bambusová osuška , „Lily” bambusový ručník a „Meggie” univerzální bambusový hadřík.


Cena za sadu je 9Kč. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Faby použité pri uterákoch a osuškách (ich výrobe) sú v súlade s ekológiou, pretože farby boli podrobené prísnym ekotestom.


Bambus je hypoalergénny materiál, ktorý d obre odoláva plesniam, a dokonca aj škodcom. Vďaka týmto vynikajúcim vlastnostiam sú bambusové osušky dobrou voľbou p re deti a osoby s alergiami či citlivou pokožkou. Orientální osuška Bamboo Stripes je díky svému složení bambus a bavlna velice lehká a extra jemná.


Osuška bambus

Díky své jemnosti je ideální také pro miminka, starší lidi nebo pro ty, kteří mají citlivou kůži. Oba konce jsou zakončené ručně vázanými třásněmi. Osuška je rychleschnoucí a dobře skladná.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kvalitní značková osuška ze 1 bambusu, která skvěle absorbuje vodu. PŘI PRANÍ SE NESMÍ POUŽÍVAT AVIVÁŽ!


Vysvětlivky k symbolům pro údržbu textilií. Balení obsahuje 1x osuška BAMBUS ve světle hnědé barvě o rozměrech 70. Kvalitní froté osušky s vysokou gramáží jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů příjemných na dotek.


Vysokou savost a jemnost oceníte po každé koupeli. Není nic příjemnějšího než se po koupeli zabalit do hebké a kvalitní osušky, které s jemno a dokonalou péčí perfektně osuší vaše mokré tělo. Příjemný přírodní materiál, do kterého se budete chtít zabalit od hlavy až k patě.


Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky