pátek 7. října 2016

Kuchařský nůž

Typický tvar kuchařského nože dovoluje pohodlnou a přesnou práci při krájení veškerých potravin v kuchyni. Nože jsou perfektně vyvážené, s ergonomickým designem rukojetí. Kvalitní kuchařské nože potřebuje profesionální kuchař i každý kdo rád vaří.


Správný kuchařský nůž vám velmi usnadní práci v kuchyni. Kratší čepele se dají využít k odkrajování zeleniny, ovoce nebo práci s rybami. Důležitou vlastností je vyšší čepel a tvar ostří, který umožní kolébavé krájení bylinek, oříšků a zeleniny.

Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože. To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte správným způsobem. Sady nožů vždy alespoň jeden kuchařský nůž obsahují. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také. Díky tomu je práce s tímto typem nože opravdu jednoduchá, je však důležité, aby nůž byl kvalitní a dobře vyvážený.


Bez kvalitního kuchyňského nože se neobejde žádný kuchař. U nás si vyberete nůž na steak i na rajčata a práce s kvalitním kuchyňským nožem vás bude bavit. Nůž je určený pro všestranné používání - krájení, sekání.

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Kuchařský univerzální nůž DUK-NK. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Přednosti DMS Chef Knife. We use our own and third party cookies to give you the best possible experience.


By using this site, you agree with our cookie policy. Vybrat vhodný kuchyňský nůž , je první krok k tomu, aby jste uměli krájet jako profesionální kuchaři. Stejně jako nůž je důležité na čem krájíte, používejte proto vždy měkčí materiály jako je dřevo či plast.


Nabízíme nože s rukojeťmi ve veselých barvách. Kromě tradičních nožů jsme do naší nabídky zahrnuli také nůž kolébkový, nůž řeznický, nůž vykosťovací, uzenářský, nůž na drůbež i na kebab. Neváhejte a zakupte si kvalitní kuchařský nůž , se kterým bude příprava jídla snadná a zábavná. Tento nůž má čepel vyrobenou z kvalitní německé nožířské nerezové oceli a temperovanou na tvrdost 56. Ideální pro úkoly zahrnující sekání, krájení a řezání.


Ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlný a bezpečný úchop. Srdcem každé nejen profesionální kuchyně je kuchařský nůž se stabilní čepelí. Je to nejdůležitější kuchyňské náčiní pro každou příležitost: krájení zeleniny, masa nebo ryb.


Nůž na krájení a servírování sýra s dírami v čepeli Amsterdam na měkké a středně tvrdé sýry Boska. Kapesní nůž horlogerie g juniper, grey titanium Watchmaker n.

Free Shipping Available. Charakteristika: Super GOU Ypsilon kuchařský nůž je určen pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny a veškerých dalších potravin. Díky mírnému zaoblení čepeli se nůž může lehce zhoupnout přes čerstvé bylinky nebo koření a vytvářet tak velmi jemné kousíčky. This feature is not available right now.


Please try again later. Robustní nůž s širokou a středově centrovanou čepelí. Nejuniverzálnější ze všech druhů nožů, jeho velikost jej předurčuje ke zpracování velkých kusů potravin na menší kousky. Kolekce Pro od Zwilling J. Plná střenka, nýtovaná rukojeť. Profesionální kuchařský nůž s délkou čepele cm.


Základ každé dobře vybavené kuchyně a kuchaře, který to s vařením myslí vážně. Fanoušky Zdeňka potěší, že je nůž na čepeli vybaven jeho podpisem. Tento základní nůž má skvělý tvar a pevné ostří pro přípravu masa, zeleniny i ryb.


V každé moderní kuchyni by měl být k dispozici alespoň nějaký základní set nožů, který by měl obsahovat minimálně krájecí nůž , nůž na pečivo, vykošťovací nůž a samozřejmě také univerzální nůž. Naše nabídka je ovšem bohatší a obsahuje mnoho dalších typů kuchyňských nožů, které využijete při. Z pestrého sortimentu nožů si můžete vybrat libovolný nůž pro Vaše potřeby.


Vybírat můžete nože vykosťovací, vykrvovovací, blokové, filetovací či porcovací. Vysoce legovaná nerezová ocel je vyráběna tvrdá, poloohebná nebo ohebná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky