pátek 21. října 2016

Fiskars nůžky

Domácí nůžky Fiskars i zahradní nůžky to je výsostná disciplína značky Fiskars. Do posledního detailu promyšlené zahradní nůžky Fiskars Vám natolik ulehčí a zpříjemní Vaše zahradničení, že si péči o Vaši zahradu skutečně užijete. Zahradní nůžky Fiskars ať už si vyberete jakékoli, jsou vyrobené ze. Nůžky s oranžovými rukojeťmi, s nimiž přišla, byly lehčí, příjemnější do ruky a snáze použitelné, ale především o mnoho ostřejší a silnější než tehdy běžné těžké kované nůžky. Společnost Fiskars vám díky své široké paletě zahradního nářadí pomůže s plením, řezáním a úpravou zahradního povrchu.


Fiskars nůžky

Máme veškeré nářadí, na které si jen vzpomenete – od seker až po zahradní nůžky. V naší nabídce naleznete také dvouruční nůžky na větve nebo nůžky do výšek, které jsou skvělým pomocníkem v místech, kde to jde hůř. Stačí jen sledovat naše stránky a sekci zahradní nůžky Fiskars , kde pravidelně nabízíme slevy. Od té doby se prodala více než miliarda nůžek s oranžovými držadly. Nabízíme pestrou paletu náhradních dílů a údržbových sad k renovaci běžně opotřebeného oblíbeného nářadí Fiskars , mezi které patří například čepele nebo ostřiče.


Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Ucelený sortiment FISKARS , vše skladem ihned k dodání. Zahradnické potřeby, bytové doplňky, nářadí, zahradní nářadí, rýče, vidle, hrábě, nůžky. This feature is not available right now. Please try again later.


Fiskars nůžky

Zastřihování stromů a prořezávání keřů patří mezi ty nejnáročnější práce na zahradě – především když se potřebujete natáhnout vysoko, nebo naopak dosáhnout nízko. Tyto nelehké úkony vám usnadní univerzální zahradní nůžky Fiskars. Tento multifunkční nástroj dosáhne na vrcholky stromů a hustých keřů.


Můžete s nimi stříhat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku. Univerzální zahradní nůžky Fiskars jsou víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví. Velkou střihací sílu vyvinete pouhým posunem oranžové rukojeti nebo zatáhnete za. Dvoučepelové zahradní nůžky Fiskars SmartFit Lumožňují snadné stříhání nejen tenčích větví, ale i silnějších do průměru mm.


Nůžky byly navrženy pro snadné a pohodlné stříhání. Držadla jsou potažená vrstvou SoftGrip. Ne vše, co je starší a trochu rozbité, je na odpis. V naší nabídce náhradních dílů Fiskars třeba i vy najdete součástku, která Vám zachrání Vaši oblíbenou věc.


Tyto díly Vám zajistí funkčnost pro další období. Pořídit si můžete například náhradní čepele k zahradním nůžkám, které se často využívají ke stříhání větví nebo okrasných keřů. Jednočepelové zahradní nůžky s unikátním převodovým mechanismem PowerGear vám umožní 5x menší námahu při střihání. Určeny ke stříhání suchých větví do max. Unikátní mechanismus PowerGear umožňuje stříhat až s krát menší námahou.


Fiskars nůžky

Krejčovské nůžky Fiskars s oranžovými rukojeťmi jsou designovou klasikou oblíbenou již více než čtyřicet let. Sortiment zahrnuje široký výběr nůžek na látky s čepelemi z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli. Ergonomicky tvarované rukojeti nejen, že zvyšují účinnost stříhání, ale zajišťují také pohodlné držení a práce s nimi je méně únavná. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní tvrzené nerez oceli, která zaručuje dlouhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky