čtvrtek 26. září 2019

Litinová pánev na steaky

Litinová pánev není vhodná do ledničky. Neuchovávejte v ní žádné potraviny, vlhké prostředí způsobuje korozi povrchu. Pokud chcete, aby byla pánev dokonale připravená na přípravu steaků, vložte ji na pár minut do předehřáté trouby. Po použití a umytí pánev vždy důkladně osušte. Taková pánev má vysokou životnost, zároveň však nižší tepelnou vodivost než ocelová či litinová pánev.


Steaky můžete připravovat i na titanové pánvi.

Tento druh pánví má podobné vlastnosti jako ocelové a nerezové pánve, povrchovou úpravu přitom tvoříspeciální nepřilnavá titanová vrstva. Na grilovací pánvi se steaky budou dělat jedna radost. Ale musíte počítat s tím, že do kvalitní grilovací pánve je potřeba investovat o něco více než do klasických.


Pro asijskou kuchyni vybíráme speciální pánev wok, která je konstruována přímo pro přípravu. Vlastní způsob rovnoměrného rozložení teploty je právě tajemstvím litiny, která gara. Litina patří k materiálům, které úžasně vedou teplo. Litina také teplo výborně akumuluje a rovnoměrně sálá.


Takže se vám nestane, že byste měli kus zdánlivě a na pohled hotového jídla.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Odlévaná masivní pánev na steaky má velmi kvalitní nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT.


Ideální na přípravu steaků, nebo grilování zeleniny. Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce. Na plynových plotnách má pánev tendenci se občas naklánět. Proto ji raději mějte pod neustálým dohledem.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Pánve z litiny jsou sice těžké, ale to je vyváženo dlouhou životností a tím, že jsou tyto pánve prakticky nezničitelné.


Položte steak na pánev pomocí kleští. Až budete mít rozpálenou pánev , vezměte si kuchyňské kleště a položte na ni steaky. Ihned byste měli slyšet syčení – je to důležité pro to, aby se steaky okamžitě zatáhly. Pokud je jedna strana steaku tučnější než druhá, položte ho na pánev nejprve tučnější stranou.


Pokud potřebujete univerzální pánev na grilování, restování, pečení či běžné věření, potřebujete litinové pánve Skeppshult.

Litina je totiž velmi odolný, zdraví nezávadný a kvalitní materiál, který vás v kuchyni nikdy nenechá ve štychu. U jiného typu materiálu by ohřev nefungoval. Na výběr máte ze smaltované litiny či litiny surové. Grilovací pánev na plynový, elektrický či sklokeramický sporák může být vyrobena z jakéhokoli materiálu.


Dodavatele obou těchto řad firma BELIS vybírala s důrazem na kvalitu výrobků a zejména při výběru výrobce smaltované litiny dbala, aby postupy používané ve výrobním procesu byly ve shodě s jejími vlastními postopy používanými pro výrobu plechového smaltovaného nádobí. Ustanovení uvedená v čl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky